Mit csináljak hogy a kutyám ne foglalja el a hintaágyat?
Az a nehéz, hogy ráadásul olyankor kellene tetten érni, mikor épp mászik fel. A legjobb lenne valami csapdát állítani neki, amitől hogyha felmászik, akkor hirtelen leesik valami hangos dolog, vagy ilyesmi.
Vagy B-verzió, hogy leselkedsz olyan helyről ahol nem lát, és ahogy mászna, már oda is csapsz valami csörgő zörgő tárgyat.
Köszönöm a válaszokat!
Azért baj, mert ha apa meglátja akkor nagyon berág rá... Engem nem zavar. Az a problémám, hogy szerintem éjjel mászik rá és ott is alszik és most is csak azért vettem észre mert nem volt suli. Reggel meg ha meglátom hogy ottvan és megyek az ajtóhoz akkor már az ajtó nyílására leugrik. A pirospaprika nem árt neki? Mert akkor kipróbálom. :)
Se a lakásba nem mehet be, se a hintaágyra nem fekhet.
Vajon mi baja lesz a hintaágynak?
Egy "kinti" kutyának nálatok milyen jogai vannak? Őrizheti a házat?
Nem gondolod, hogy a kutya lévén falkaálalt, a ti közelségeteket hiányolja ilyenkor?
Ha már nem méltó arra, hogy a lakásotokba betegye a lábát, legalább szerezzetek be mellé egy másik kutyát, hogy ne legyen egyedül.
Mert ti csak az ablakból pislogtok ki felé, gondolom foglalkozás, séta nem dukál már neki.
Remélem, ha neked van olyan kedves tárgyad, ami hozzád közelállóra emlékeztet - elveszik tőled, vagy elveszted..
Akkor gondolj majd a kutyádra, akit kiüldöztök a közelségetekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!