Milyen kutyátok van? :D
Amerikai staffordshire terrier.
Bichon havanese.
bullterrierek. (7 szuka, 4kan)
11 db van és mind fajtatiszta (fehér + monokli) neveket inkább nem sorolok :)
4 hónaposoktól a 5 évesekig
Egy éves német juhász, szuka, neve: Nessy. Örökmozgó, barátságos, amíg be nem jösz a kapun, ha ott van valaki a családból utána is, de ha nincs senki otthonnem tudsz kimenni. Imád sétálni, futni, úszni. Legszívesebben minden kutyához odamenne játszani. Nagyon okos, első szóra megcsinál mindent.
Egy éves golden retriver, kan, neve: Keny. Egy hónsapja fogadtam örökbe, mert a régi "gazdája" megunta és el akarta altatni, mert már nem olyan kis cuki szőrgombóc és rongál, meg ugrál, nem hallgat rá(természetesen nevelni nem nevelte, sétálni nem vitte). Amióta nálam van megváltozott. Könnyen tudtam szocializálni, óriási változást tapasztaltam a viselkedésében. Már senkire nem ugrál rá, csak a játékait rágja, az alap dolgokat(behívás, ül, fekszik, marad) megtanulta. Felszabadult, vidám, imád úszni, futni, játszani a többi kutyával. Okos, könnyen tanul és úgy érzem hálás nekem, mindennél jobban ragaszkodik hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!