Magyarországon mennyibe kerül egy kis husky?
Annyi hülyeséget tudtok mondani.
Nekem van egy husky-m szaporítótól, fajtiszta, gyönyörű, nagyon nagyon okos, kutyasuliba járunk, és mindenki kedvence, egy rossz szó nincs rá.
Orvoshoz nem kell járnunk, csak akkor, amikor a kötezelőjét kapja. Teljes egészségnek örvend, energikus intelligens, meg tudnám még sorolni a pozitív tulajdonságok listáját. A negatív listához meg csak a fajta tulajdonságok közül az állandó ásást tudnám mondani, meg azt, hogy makacs, és akaratos.
Akitől én vettem, az csak hobbi szinten foglalkozik huskykkal, van 3-4 kutyája(nem rokon kutyák!) és onnan van a kölyök.
Nem minden szaporító ad selejtes kutyát, mert én is fogom vinni fedeztetni,(persze megnézem, hogy kivel és mivel)
és ha lesznek kölykök akkor én is szépen felrakom majd a netre, hogy eladó kiskutyák, és hogyha így haladunk tovább a sulival, meg majd a versenyekkel, akkor odaírhatom azt is, hogy díjnyertes anyától.
Szóval ennyit erről.
Nem mondom azt, hogy minden szaporító ilyen, mert vannak kókler emberek is, de egy egészségtelen kölykön látszik az, hogy baja van, meg szerintem eléggé felelőtlen az, aki úgy vesz kiskutyát, hogy nem látja a szüleit.Úgyhogy akik így járnak javarészt magukra vessenek. Amúgy azt is hozzáfűzném, hogy a husky igen jellegzetes fajta,(sőt, minden fajtának vannak jellegzetességei) úgyhogy az is látszana rajta, ha keverék lenne, (de ma megnézed a szüleit,akkor is látod!)
Ja, és annak, aki azt írta, hogy van egy 1 éves huskyja, aki nem fajtiszta, a barna szeme miatt, de hasonlít a huskyra, annak üzenném, hogy szomorú, hogy egy év alatt nem nézett utánna ennek, hogy a huskynál elfogadott
"Szeme színe lehet kék, barna, felemás (egyik kék, másik barna), és úgynevezett 'kevert' színű is (azaz, egy szemen belül két szín). "
Na várom az anyázásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!