Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehetett a baja a kiskutyám...

Mi lehetett a baja a kiskutyámnak?

Figyelt kérdés
elöször semmi baja nem volt 10 perc mulva kimegyek és nagyon reszket (rángatózott) nem bírt rendesen felálni szédelgett utánna már fel se birt állni és csak feküt és olyan hangot adott mint a teafőző amikor már nincs benne viz hortyogott
2011. ápr. 19. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szegény kutyus, nyugodjék békében!:(
2011. ápr. 20. 21:38
 12/14 A kérdező kommentje:
ők nem ojan szihopaták mint te hogy ütnek erről ennyit
2011. ápr. 24. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Pszichopata - ha már idegen szót használsz, legalább tudd helyesen írni. És főként azt sem ártana tudni, hogy mit jelent. Mert így rosszul használod és rosszul is írod, gondolom rosszul is mondod.

Inkább tanulj!

2011. ápr. 24. 21:24
 14/14 A kérdező kommentje:
már keztelek komolyan venni csak ránéztem a százalékodra és inkáb kinevettelek.....és egyébként meg le tudom irni csak siettem és nem akartam kinlódni ....egyébként a kérdésre kéne válaszolni ha meg nem tudsz irni akkor nem kéne ...
2011. ápr. 26. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!