Sántít, biceg a kutyám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 10 Hónapos Kan Németjuhászom,aki imád futni és úszni..1x ki vittem a mezőre ahol sokat mozgott és azóta elég csúnyán megy,biceg,csámpásan megy.Eleinte mikor üllt vagy helyben állt néha-néha felemelte a lábát a földről,de már 2 hét mulva ugy vettem észre hogy még csunyábban megy egy kicsit és mikor egy helyben van állandóan fel emeli a jobb melső lábát a földről.Egy állatorvos kijött hozzánk azt mondta beüthette vagy meghúzodhatott neki a lába. Játszani még most is imád,a bot után rohan mint az őrült és a sétakor se vonaodik hanem várja hogymenjen. De viszont látszik neki hogy fáj a lába mikor sétál.Többet is fekszik mint szokott.
Ha volt már valakinek ilyen helyzetben a kutyája kérem irja le hogy mit tegyek.Súlyos is lehet a baj?
2011. ápr. 19. 19:15
11/11 anonim válasza:
Tudom későn válaszolok, de nekünk is ez volt a kuvasz kutyánkkal. A jobb melső lábára egyik napról a másikra elkezdett sántitani.... Egyik nap lefeküd hogy simogassuk ám nem tudott felállni... Bevittük egy biztonságosabb helyre ahol a többi kutya nem tudja piszkálni....Kijött másnap az állatorvos és az mondta meg fog gyógyulni nincsen komolyabb baja.... Mivel erre egy hétre nem enyhültek a fájdalmai (sőt egyre rosszabb lett) elvittük egy másik állatorvoshoz is ott megröntgenezték és kiderült, hogy csontrákja van......3 nap múlva sajnos el kellett altatni... Most lesz egy éve, hogy már nincsen köztünk....Ez sajnos a nagytestü kutyáknál gyakori..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!