Shinoda kérdése:
Hogyan lehet könnyen idomítani egy két éves németjuhász kutyát?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 16:55
1/8 anonim válasza:
Kutyát nem idomítunk. Nevelünk és tanítunk.
2/8 anonim válasza:
Jaj, valóban az "idomítás" szó használata már rosszat sejtet. Mit szeretnél megtanítani neki? Csak normális, szófogadó kutyát szeretnél, vagy van számára speciális feladatod? Nálad nőtt fel és rakoncátlan, vagy most került hozzád és nem tudod, mit kezdj vele?
3/8 A kérdező kommentje:
Igaz az idomítás szó nem volt megfelelő. Én egy engedelmes kutyát szeretnék, és hogy tudjon pár trüköt. Nálam nőt fel a kutya
2011. ápr. 20. 09:09
4/8 Timcsike1999 válasza:
Mi kutyasuliba vittük el. Nagyon hasznos volt. Ha ott elvégzitek a tanfolyamot, utána vehetsz könyvet amiben trükkök vannak. (pl:101 kutyatrükk)
5/8 anonim válasza:
Tudod,a kutyanevelésről ezer könyv íródott. Neten keresztül igazán nem lehet kutyát tanítani. Fiatal, menj vele iskolába.
6/8 A kérdező kommentje:
a kutya suli jó öilet
csak egy baj van vele, én nem magyar országon lakomés a kutyám ha magyarul szólok hozzá akkor sem mindig fogad szót, ukránul még ugy sem
2011. ápr. 21. 23:44
7/8 A kérdező kommentje:
bocsi hibásan irtam
"a kutya suli jó ötlet"
2011. ápr. 21. 23:46
8/8 anonim válasza:
Csak egy nyelven beszélj a kutyához, egy nyelvet taníts. Ne csodálkozz, ha miután megtanítottad az "Ül!"-t, a "Сідайте!" már nem annyira megy...A kutyaiskolát én is ajánlom, de akkor tényleg döntsd el, hogy milyen nyelven akarod tanítani a kutyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!