8 hónapos amstaffom feje fog még változni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy a 8 hónapos kan amstaffom feje fog e még változni, mert úgy vettem észre mintha az orr része kicsit hosszabb lenne a normálnál?Vagy fog még szélesedni, változni a feje?2011. ápr. 19. 16:51
11/14 A kérdező kommentje:
jaa hogy dagadt az azért van mert az apjára ütött:D az apja 45 kiló:D jó 10 kilóval nehezebb az átlagnál.de ez valószínüleg azért van mert nem volt biztosítva neki mozgás szóval mindig kenelben van.de az enyémet próbálom minél többször sétáltatni.ilyenek ezek a gének:D
2011. ápr. 19. 19:55
12/14 anonim válasza:
2 éves koráig szélesednek a stafik, úgyhogy van még esély, hogy változni fog.
13/14 Tyler913 válasza:
Miert ketelkedem? Te feltettel egy kerdesr, hogy fog-e meg valtozni a kutyad feje,es linkeltel kepeket. Bar meg nem felnott, de igy ranezesre nem voltam biztos benne, hogy nem "segitett-e be" esetleg egy masik fajta esetleg a nagyszulok vonalan,mert elofordulhat, hogy a szulok tipusosak, de a tieden pont kiutkozott egy nem teljesen szabalyos fejforma. Azert kerdeztem ra, van-e torzskonyv, mert a koztudatban sokszor szoktak TK nelkuli kutyakat is fajtatisztanak nevezni, ahol valojaban nem tudni, kik voltak az osok.
Ha van TK, meg akkor is siman elofordulhat, hogy a kutyad nem tipusos, es nem lesz konyvillusztracioba illo feje. De ez a rosszabbik eset, ha mazlid van, siman kiteljesedhet a fejformaja, mire teljesen felno.
14/14 A kérdező kommentje:
értem.kizárt hogy közbejátszott volna valami másfajta kutya.az anyja már 3 éves de a feje még nemrég fejlődött ki rendesen
2011. ápr. 19. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!