Mit tegyek? Nem szeret sétálni.
én kutyám is keverék, 5 éves.
Lusta dög. Sétál utánunk.... néha örül de ált. csak sétál és olyan fejet vág"jaj mikor megyünk már haza" kb.. :D
sajnos lusta a kutyád, nem valami hiperaktív.
Szia
az én kutyusom se megy nyakőrvel csak kutyahámmal egy ojan 1-2 percig kellett vele huznom és aztán jőtt probáld ki
legközelebb ha az kutyát választasz, figyeld meg az energia szintjét :) olvastam jó ötleteket, amit még nem mondott senki: apportíroztatás
tanítsd meg vele ha nem tudja, de ha már 1 éves nem lesz egyszerű, nehezen kattanak rá a kutyák elöször... nem mind1iknél, kutyától is függ... de minnél többet labdázol vele annál jobban fog rákatanni
ez nem pont az amit szeretnél a kutyádtól, de így talán rábírod h legalább mozogjon... kis állóképeség se árt a kutyának... főleg amstaffnak izmosnak kell lennie :DD
Mit szoktatok csinálni együtt, mennyit foglalkozol vele?
Lehet, hogy csak veled nem szeret lenni.
ez egyértelműen dominancia probléma.
a kutya nem dönt, nincs olyan ,hogy szeret -e valamit csinálni vagy nem !
a vezért követi bárhová!
tehát ,,te nem vagy jó vezér,és itt a hiba.
változtass a hozzáállásodon, és tedd számára örömmé a sétát !
séta = gazdi megy a kutya követi !!
nem húzza, nem fogja vissza , nem makacskodik,nem szaglászik jobbra-balra,nem megy a feje után!
ha igen, akkor ő a vezér és a vezér dönt : nem megyek mert lusta vagyok :)
ilyen egyszerű !
nem beszélgetni kell vele, hanem megmutatni, ki a vezér !!
egyszerű !!
tanuld meg , vagy marad minden a régiben, és a kutyának még rosszabb lesz !
hiszen alig van veled !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!