Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Nem szeret sétálni.

Mit tegyek? Nem szeret sétálni.

Figyelt kérdés
Van egy kutyám már lassan 1éve nagyon szeretek kirándulni főleg kutyákal de nagyon ritkán tudok vele elmenni mert ő nem nagyon élvezi mert nem szeretek sétálni? És úgy mennék vele többet nyáron. Sajnos másik kutya lehetőség nincs mert panelbe lakom.
2011. ápr. 18. 17:30
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Szabadon rohangálni???Hát pont az a bajom hogy nem rohan szabadon sőt sétálni sem akar:( És nincs semmi baj a csípőjével.
2011. ápr. 18. 18:54
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem nagyon jönn ki más kutyákal, hát sajna ilyen lehet de mikor elhoztam akkor 4órát folyamatosan sétált hisz előtte nem volt lehetősége, meg hát úgy is ismertem mint egy hiperaktív kutyát, sajnos nem:(
2011. ápr. 18. 18:56
 13/31 anonim ***** válasza:

én kutyám is keverék, 5 éves.

Lusta dög. Sétál utánunk.... néha örül de ált. csak sétál és olyan fejet vág"jaj mikor megyünk már haza" kb.. :D

sajnos lusta a kutyád, nem valami hiperaktív.

2011. ápr. 20. 17:10
 14/31 A kérdező kommentje:
hát enyém is jobban siet haza:DxD Csak azért bánt mert ilyen kutyát szeretem volna pont elkerülni mert én meg imádok menni és másik kutyám nem lehet mert panel:(
2011. ápr. 20. 17:12
 15/31 dzseni100 ***** válasza:

Szia

az én kutyusom se megy nyakőrvel csak kutyahámmal egy ojan 1-2 percig kellett vele huznom és aztán jőtt probáld ki

2011. ápr. 20. 18:14
 16/31 anonim ***** válasza:
Lusta szegény, pedig az amstaf egy elég mozgékony tipus. Az enyém bezzeg, áhh az repül a pórázon.... amstaff ő is.
2011. ápr. 20. 20:33
 17/31 anonim ***** válasza:

legközelebb ha az kutyát választasz, figyeld meg az energia szintjét :) olvastam jó ötleteket, amit még nem mondott senki: apportíroztatás

tanítsd meg vele ha nem tudja, de ha már 1 éves nem lesz egyszerű, nehezen kattanak rá a kutyák elöször... nem mind1iknél, kutyától is függ... de minnél többet labdázol vele annál jobban fog rákatanni

ez nem pont az amit szeretnél a kutyádtól, de így talán rábírod h legalább mozogjon... kis állóképeség se árt a kutyának... főleg amstaffnak izmosnak kell lennie :DD

2011. ápr. 20. 21:01
 18/31 A kérdező kommentje:
Izmosnak izmos:) Nem a nyakörv a baja hát igen jobban kellett volna választanom, labdázni nem labdázik rá se bagozik van neki egy gumicsirkéje azt vissza hozza ha olyan kedve van de mikor hozzám került még egy játékot sem ismert úgy hogy ez is haladás.:)
2011. ápr. 21. 07:17
 19/31 anonim ***** válasza:
38%

Mit szoktatok csinálni együtt, mennyit foglalkozol vele?

Lehet, hogy csak veled nem szeret lenni.

2011. ápr. 21. 09:40
 20/31 anonim ***** válasza:
57%

ez egyértelműen dominancia probléma.

a kutya nem dönt, nincs olyan ,hogy szeret -e valamit csinálni vagy nem !

a vezért követi bárhová!

tehát ,,te nem vagy jó vezér,és itt a hiba.

változtass a hozzáállásodon, és tedd számára örömmé a sétát !

séta = gazdi megy a kutya követi !!

nem húzza, nem fogja vissza , nem makacskodik,nem szaglászik jobbra-balra,nem megy a feje után!

ha igen, akkor ő a vezér és a vezér dönt : nem megyek mert lusta vagyok :)

ilyen egyszerű !

nem beszélgetni kell vele, hanem megmutatni, ki a vezér !!

egyszerű !!

tanuld meg , vagy marad minden a régiben, és a kutyának még rosszabb lesz !

hiszen alig van veled !!!

2011. ápr. 21. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!