Mi a szép ezekben a lábtörlő "kutyákban"?
Azért, mert itt "minden második" yorkiról kérdez,azért bőven vannak új gazdások más fajtából is. Én úgy gondolom, inkább kérdezzenek és kapjanak használható választ akár van már kutya, akár csak tervezik venni.
Végül is a yorki az a fajta, amelyik valóban kicsi, kevés fogyasztású, aranyos pofija van, a szőre nem igényel extra kezelést. Naná, hogy divat lett. Az emberek vágynak egy élőlényre maguk mellé. A lakás és anyagi helyzetük mérete viszont nagy általánosságban csekély. Így marad a yorki és az egyéb apróság.
ma 17:35
Ha neked ezek a fajták a legszebbek, akkor szeresd őket. De attól még nem kell a más fajtájúakat leminősíteni. Igen gyerekes dolog ez a "melyik a legszebb" módi.
Úgy imádom az ilyen provokatív kérdéseket.
Ha valakinek más tetszik, mint nekem akkor azt miért kell lehurrogni? Mi olyan rohadt nagy ügy abban ha valakinek a kistestű kutyák tetszenek.
Nekem is meg vannak a kedvenc fajtáim, de szeretem a kicsi kutyákat (ha meg vannak nevelve és nem egy táskában hurcolászott elkényeztetett frusztrált kutya de ez se a kutya hibája)
Azt azért ne felejtsd el, hogy (többjüknek) nem az volt az eredeti feladata hogy hobbi kutya legyen. Voltak jelző kutyák, patkányfogók, felhajtó kutyák stb...
szerintem aranyosak és szépek és ők is kutyák.
kis vagy nagy vagy óriás vagy kopasz vagy keverék vagy fajtatiszta tök mindegy KUTYA KUTYA :)
Tök vicces, hogy ezt a kérdést minden héten felteszik legalább egyszer. Soha nem értettem, hogy mi értelme az ilyen provokatív kérdéseknek.
Plíz, ne legyetek ennyire korlátoltak.
Az izles nem vita kerdes, nekem nem jon be a puli, a parom megorul erte, ettol nem valozik meg semmi.
Ertelmetlen ezen vitatkozni, de szerintem te inkabb arra gondolsz hogy miert akar minden liba yorkit. Elmondom hogy ezek a lanyok altalaban ismernek max. 10 kutyafajtat, azokat a fajtakat amik porognek a keprnyon, pl. golden, labrador, nj, bernathegyi, csivava, yorki... es ezekbol a "legcukibb" valoban a yorki, es az e fajta ember sose fog komolyabban utana jarni, hanel leragad annal a szintnel hogy jaj de cuki es belefer a taskamba es x-nek is ilyenje van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!