Milyen nevet adjak egy német dognak?
Figyelt kérdés
Szukának, vicceset,fajtára illőt!!!2011. ápr. 18. 15:58
1/16 anonim válasza:
Pirinyó :D
Kan vagy szuka?
Ha nem vicceset akarsz, akkor kannak valami méltóságteljeset adnék. Admirális, Napóleon (ezeknek nyilván rövidebb becézett formáját), Démon, Igor, Dandy
Szukának meg valami lányosabbat.. Netta, Nola, Cleo..nemtom..
2/16 anonim válasza:
Dogi, Germa, Germi...Fajtára illőt csak ezeket tudtam. Milyen színű? Lehet akkor többet tudnák. :)
3/16 anonim válasza:
Bocs, lehet olvasnom kéne mielőtt válaszolok. :D Szóval szukának vicceset.
Pirinyó:D
Drazsé, Vodka,Rumli, Cheyenne, Nina, Norah..
4/16 anonim válasza:
Én is tuti, hogy valami picúr, petit (pöti, franciául kicsi), borsó, vagy ilyesmit, ami arra utal, hogy picike :)
6/16 anonim válasza:
nem baj ám hogy a leírásban ott van hogy szukának....
nekem a Kessy tetszik
7/16 tetris válasza:
Blitz = németül villámot jelent.
8/16 anonim válasza:
Frau Blöki
vagy
Frau Hund
vagy
Hans Regen Kurtné
9/16 anonim válasza:
Mondjuk javasolhatom még a Mala (szlovákul kicsi-női nemben) nevet. Ha barna színű,lehetne Brownie,ha fekete,Blacky,ha foltos,lehetne Bunti.Vagy lehetne még Mini,Pici vagy Body.
10/16 anonim válasza:
A görög istennőkről, Héra, vagy Vézusz :). Vagy Bonbon, esetleg Lilihip, Chupachups :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!