Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor lehet utaznia?

Mikor lehet utaznia?

Figyelt kérdés
Golden Retriever kiskutyámat Június elején kapom meg, akkor lesz 8 hetes! Az a helyzet, hogy jún 28.-án a család megy a Balatonra, akkora már 11 hetes lesz, nincs aki vigyázna rá, gondját viselné amíg nem vagyunk otthon, így kitaláltuk, hogy mi lenne ha velünk jönne... Egy 11 hetes kutyának szabad utaznia innen Hajdú-bihar megyéből a Dunántúl-ra? :S :) Persze úgy értem, hogy ilyen hosszú utat kibírna? :)
2011. ápr. 18. 15:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy, a kutya 100% h bent lenne a szálláson.. apartmanban szoktunk lenni... :) Kint tuti nem fog aludni!... Remélem, hogy nem okoz gondot, hogy bent aludna.. szerintem nem lenne jó ötlet, ha kint lenne....
2011. ápr. 18. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom elég merész vállalkozás:

-egy ilyen pirinyó kutyust nem lehet egyedül hagyni amíg strandoltok!

-addigra nem lesz meg az összes oltása!

-szinte mindig kell hogy legyen valaki mellette főleg idegen helyen!! ez nem túl szórakoztató ha a család többi tagja szórakozik

szerintem beszélj a tenyésztővel,hogy amikor haza értek akkor hozzátok el a kutyust nem fog lemaradni semmiről ha pár héttel később hozzátok el vagy egyszerűen nem lesz nyaralás!

Figyelj mi tavaly nyáron mentünk el nyaralni (3 éve nem voltunk! a nővérem kutyusa miatt majd az én kutyusom miatt) tavaly elmentünk nyaralni a kutyákkal a tengerhez de akkor már mi is meg ők is élvezték mert tényleg 24 órából velünk voltak megörültek volna idegen helyen egyedül... vagy legalábbis pár órát sírtak volna :( de e helyett tengerben lubickoltak :D

vagy várjatok a nyaralással vagy a kutya vásárlással!!!

2011. ápr. 18. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
az úttal nem lenne gond csak időnként meg kell állni hogy eltudja végezni a kis-és nagy dolgait meg vize legyen és utazás előtt ne kapjon kajcsit :D
2011. ápr. 18. 19:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszii, de az az igazság, hogy ez nem nyaralás, mert csak 2 nap lesz :)) vagy esetleg 3.. :) A kutya velünk lenne, leginkább velem, és mivel verseny lesz, mert apum fut, így mi egy helyen leszünk, és velünk ugyan úgy a kutyus, ha mondjuk 1 hétre mennénk, vagy 2-re akk persze, hogy nem viszem magammal :)))
2011. ápr. 19. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!