Meddig képes folyamatosan ugatni a kutya? (többi lent)
Van egy 8 hetes beagle kutyusom, csináltunk neki egy kis helyet ahol le lett kerítve.Mivel most szünet van, így én itthon vagyok, mindenki más elment a családból. A kutyus az esti helyéről 8 körül kiraktam a helyére, azóta folyamatosan nyüszít, megállás nélkül. már 1 óra van. Meddig bírja még csinálni, lassan a szomszédokat is kezdi idegelni..Nem fogunk tudni minden egyes mpben ott lenni mellete amikor nem alszik. próbáljuk rászoktatni, h azzal ne ér el semmit ha nyöszörög, de már lassan 5 órán keresztül csinálja a balhét..inni,enni tud...van neki minden labda stb..
Mit tegyünk? :/
Minek van neked kutyád? Kirakod reggel8-kor és kennelbe és azóta ott van? 8 hetesen?
mikor foglalkoztál vele?
Persze, hogy nyüszít, mert egyedül van, mert eddig a tesóival volt és játszottak vele, te meg kirakod és otthagyod.
megtörtnét...1órát játszottam vele kicsit bement a házba kb 20perc és kezdődött minden előről. Persze hétköznap nem lesz itthol senki 2ig...csak most, és ha vége lesz a sulinak..
A kutyák mikor szoknak le a visonyálásról?xd
Mielőtt kiteszed, alaposan fáraszd ki, legjobb a séta.
Nagyon fontos, hogy miután kitetted, nem szabad kiszaladgálni hozzá, mert pont ezt akarja elérni a nyüszítéssel, ha odamégy, a nyüszítését jutalmazod.
Üdv!
Ha nyüszít, hisztizik hagyd figyelmen kívül, és egy szót se szólj hozzá. Elbúcsúztok kész pont.
Abba fogja hagyni, csak az a lényeg, hogy ne kapjon megerősítést a hisztijével(nyüszít odamész megsimogatod, és tudatodon kívül erősíted meg kutyádban a helytelen viselkedést).
Sok sikert.
Üdv!
El lett választva a tesóitól, anyjától, majd egy egy olyan helyre került, ahol egyedül van, és még csak a gazdi közelébe se tud menni, hogy hozzá bújjon egy kicsit... Én is sírnék a helyében.
Sőt, a szívem összeszorul a helyzettől, ha csak rá gondolok. Lehet, hogy túlreagálom, de soha nem értettem, hogy az ilyen kutyatartásnak mi értelme. A kutya társas lény, akinek a legnagyobb büntetés, ha egyedül kell lennie. A kutya nem azt várja el, hogy 24 órában vele foglalkozz, de igényli, hogy legalább lássa a gazdiját, és a közelében lehessen.
Nem bántásból, de muszáj megkérdeznem. Nektek miért kellett kutya, mi célotok vele?
a szomszédomé képes egész éjjel ugatni,nyüsziteni
de már hetek óta minden éjjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!