Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nevet adjak border...

Milyen nevet adjak border collie szukának?

Figyelt kérdés
Milyen nevet adjak a leendő border collie szuka kutyusomnak, a dátum 2011. május 25., akkor hozzuk, és szeretnék neki egy szép nevet! A név lehet angol, meg magyar is, ismétlem, lány lesz! (:
2011. ápr. 17. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az enyém neve Csekka lesz.
2011. ápr. 26. 08:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem se előre találd ki a nevét! Én sajnos ezt csináltam, és mikor találkoztam vele, nem is illett rá a név. Aztán egyszer csak eszembe jutott a tegnapi muffin, hogy az is hasonlóan történt, hogy csoki helyett mandulát kellett beletennem, mert nem passzol a csoki a tészta ízéhez. "Muffin? Nem ez túl giccses. De nem rossz! Mi lenne, ha Muffie lenne? Anyaaa! Meg van a neve!!!!!"

Nekem így sikerült nevet találni neki, aztán mindenki lelkesedett, hogy még nem is hallotta, meg hogy mennyire illik rá! Ha előre nevezed el a kutyust, nagy valószínűséggel nem fog illeni rá. De ez csak az én véleményem... Sok szerencsét a kutyushoz! :)

2011. ápr. 26. 08:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nos akik amellett vannak, h ne találjak ki előre nevet azoknak írom, hogy nekem is ez a véleményem, DE ha találkozok vele akkor (mivel nem vagyok vlami találékony) akkor szeretném, ha legalább lenne pár név a tarsolyomban hogy tudjak választani belőlük, hogy mi illik rá. :)
2011. ápr. 26. 12:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a sok jó nevet, végül az Izzy mellett döntöttem, azután, hogy találkoztam a kiskutyával, aki egyébként a legtündéribb pici bogárka az egész világon, ugyhogy kössz mindenkinek
2011. máj. 15. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!