Puli, pumi vagy mudi?
mi a különbség?
melyiket választanád miért?
mit gondolsz róluk?
igazából mindegy, hogy melyiket választod, egyiket se bánod meg
de a puli az, ami a leghamarabb és a legtöbb mindent "megugat"
Az első kérdés komoly volt? Te nem látod köztük a különbséget? Mert külsőre pl nem hogy különbség van köztük hanem egyáltalán nem hasonlítanak!
Én a mudit választanám. Azért mert nekem van 3, ezen kívül a másik két fajta nem tetszik sem külsőre sem belsőre. A puliban azt mondják már kevés a munkakedv, ezenkívül a szőre sem tetszik, szeretem a kecses kutyákat. A pumiban meg terriervér van és nekem nem tetszik a terrierek jelleme, és nem tetszenek az olyan kutyák akiknek hosszú szőr van a pofáján. De természetesen semmi bajom velük, csak sajátnak nem kellenének. A mudiről azt gondolom, hogy csodás, érdekes, különleges jellemű és szép kutya. Jól lehet vele dolgozni, megvéd, egygazdás, gyors, kiemelkedően okos, nem tucatkutya de más nevelést igényel mint a többi kutya, nagyon érzékeny. Persze ezeket nem akarom másra erőltetni. A másik két fajtát nem ismerem olyan jól hogy véleményt mondjak róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!