Hova tehetek ingyen fedeztetési hirdetést?
Annyira jó a kanod,hogy fedeztetnél vele?
Vagy annyira rossz, hogy akár ingyen is?
Minek szaporítanál egy szűrések nélküli, tenyészszemle nélküli gondolom papírok nélküli kutyát?
Szerintem bárhová, expressz stb oldalakra.
Ha fajtatiszta, akkor jelentkezni is fognak többen.
Nekem keverék kutyám volt és a végén kellett venni mellé egy fajtatiszta párt, mert nem akadt senki a fedezéshez.
Mielőtt bárki pofázna, mondom, hogy a kölykök családon belül maradtak és még külföldre is jártak. Ennyit a szaporításról. A születés öröm! Látni kiváltság!
SZövegértés nulla...
Ingyen hirdetést szeretne. Nem ingyen fedezést.
20 34...
Gratulálok...
Keverék kutyát szaporít,és még büszke is rá..
Lehet,hogy te marhára élvezted,hogy szül a kutya,de szerintem ő nem annyira...
Idióta...
Ingyenes hirdetést bármelyik ingyenes hirdetési portálra tehetsz fel, de nem biztos, hogy ha keresni kell a szukát akkor olyan nagyon fedezni kellene vele!
"Mielőtt bárki pofázna, mondom, hogy a kölykök családon belül maradtak és még külföldre is jártak. Ennyit a szaporításról. A születés öröm! Látni kiváltság!"
Pont az ilyenek miatt tart itt a kutyázás, korlátolt önző hozzáállás.
Számomra már az megnyugatató, hogy az én szukám nem szült kiskutyákat erre a tetü világra- ha számoltam volna mondjuk két átlagos alommal akkor azt a mondjuk 12 kiskutyát aki nálam nem született megazok helyett 12 másikat örökbefogadhatták menhelyekről, gyepikről fajtamentőktől mert erre most nagyobb szükség van mint az hogy én lássam a születés csodáját. A kanom tkves, de nincsenek szűrései így ő is átesett az ivartalanításon fel sem merült bennem, hogy kiskutyákat gyártsak vele
Ez hozzáállás a csőlátású, önző tudatlan emberek öröme akikben fel sem merül a gondolat, hogy minden megszületett kölyök kutya egy már világrajött gazdátlan eb esélyeit rontja .
Láttam amúgy kiskutyákat a világra jönni és felnőni majd gazdihoz kerülni ők mind igazán jó esélyekkel indultak, szűrt egészséges tkves szülőktő. Volt az alomban aki kutyasuliba, volt aki ma is aktívan jár a gazdival kiállításokra, van aki hobbiként a gazdi szeme fénye...esetükben indokolt volt hogy megszülesenek mert közöttük egy sem kallódott el sőt ott van köztük olyan aki megfelelő párral- nem találomra kiválasztott párral- hasonlóan jó almot fog majd produkálni de nem mindegyik.
Nem tudom értitke-e de nem kell a szukának mindenképpen szülni a kannak pedig mindenképpen fedezni.
Kutyát lehet örökbe fogadni és aki ezt képes felfogni na az az igazi kutyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!