West Highland White Terrier-t akarok venni azt akarnam tudni megfelel ezeknek? Többi lent:D
Figyelt kérdés
Hogy lehet e kint tartani ?
Napi 3-4 ora elég e neki (foglalkozas) ?
És h hányszor kell etetni egy nap?
2011. ápr. 16. 17:16
1/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen fajta kutyám van.
Lehet.
Bőven.
Felnőtt kutyát elég napi 2-szer.
2/16 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:)
2011. ápr. 16. 17:23
4/16 anonim válasza:
szerintem meg nem, nem lehet kint tartani ugyanis ez egy tarsasagi kutya, az az a gazdi melett a helye nem pedig egyedul az udvaron. Masreszt meg a szore sem alkalmas kerti tartasra, rendszeres apolats es kozmetikat igenyel.
5/16 anonim válasza:
Az utolsó véleményét osztom.
Társasági kutya nem való az udvarra!
6/16 anonim válasza:
Érdekes az én kutyám szeret kint lenni...igaz hogy vele vannak a cicák de nem nagyon foglalkozik velük.
7/16 anonim válasza:
szeret kint lenni? megkerdezted tole? es van valasztasa?
az enyem meg szeret bent lenni velem.
8/16 anonim válasza:
Van választása, velem is szeret lenni de " Termete ellenére tüzes vérmérsékletű kutyus". Te megkérdezted tőle hogy szeret bent lenni? van választása?
Egyébként meg eredetileg a fajtát rókavadászatra tenyésztették ki de gyakran őrző-védőként is szolgál...ennyit a "társasági kutyáról"
9/16 anonim válasza:
Rókára vadászol velük? Ja, nem. Akkor meg társasági kutya.
10/16 anonim válasza:
westie mint örzö védö? ezt ugye nem gondolod komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!