Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet valami baja a kutyusomnak?

Lehet valami baja a kutyusomnak?

Figyelt kérdés

Ilyesmi fülhallgatóm van a telefonomhoz

[link]

és véletlenül az ágyamon hagytam mikor elmentem iskolába.

mikor hazajöttem észrevettem hogy teljesen el van rágva, és a fülhallgatónak az a gumi része amit be kell dugni a fülbe, az eltűnt. nagyon mérges voltam, és odatartottam a másik gumit a kutyusom orrához közbe meg kiabáltam h 'nem szégyeled magad?' és ő meg hirtelen kivette a kezemből a másikat is és hiába kiabáltam rá hogy köpje ki, megrágta és lenyelte.

szóval ebből azt feltételezem hogy a másikat is lenyelte, mert sehol nem találom. szerintetek lehet valami baja? nagyon félek, ő az első kutyám még csak pár hónapja van nálunk. szóval nem vagyok valami gyakorlott kutyás.

előre is köszi

2011. ápr. 15. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem,hogy baja lenne tőle,de azért nézzétek a székletét,hogy benne van-e.
2011. ápr. 15. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem egy ilyen kicsi dolog elől bemegy hátul kimegy...
2011. ápr. 15. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Két dolog fog történni. Vagy átmegy rajta, vagy a doki fogja kiszedni az asztalon ( megműti ).

Figyeljétek a kutyát! Ha mindent kihány amit megeszik, bágyadt kedvetlen, akkor mindenképp dokihoz kell vinni. És beszámolni a történtekről.

Ha ugyanúgy viselkedik mint szokott akkor nem lesz gáz.

Amúgy a kutya rendre tanítja az újdonsült gazdákat. Ha széthagyod ottfelejted a dolgaidat ahol eléri, akkor ez lesz a vége. :-D

Nekem a telefonom rágta szét, és ette meg a simkártyám.... :-D

2011. ápr. 15. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:

1 nézd a székletét és ha pár napon belül nem jön ki, akkor doki

2 kutyaiskola, mert te egyértelműen nem tudod megfelelően nevelni, ezért ideje lenne megtanulnod ;)

2011. ápr. 15. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj!

Nem valószínű hogy bármi baja is lenne a kutyusodnak.Majd szépen kijön a másik oldalon.

(Ha egy hétig figyeled az ürülékét és nem találod meg benne az adott tárgyat, akkor viszont azt tanácsolom, vidd el állatorvoshoz)

2011. ápr. 15. 20:12
 6/7 A kérdező kommentje:
hhu. köszi. megnyugodtam :)
2011. ápr. 15. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Mekkora méretű kutyus? Mert egy németjuhászon simán átmegy, de egy csivaván már lehet, hogy nem...
2011. ápr. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!