Szerintetek mekkora szállítóboxot kell vennem egy törpeschnauzer szállításához?
Szerintem picivel nagyobb kell neki. Legalábbis az én törpesnacim magasabb mint a macska.
Nekem egy pro plan-os ajándék textilboxom van, abba még épphogy belefér.
Köszi a válaszokat, de méretet tudnátok mondani? Pl: 60x30x40 vagy ilyesmi? Hogy mekkora legyen egy box mérete?
Picit az én snacim is nagyobb mint egy macsek. Bár nem sokkal, mert szuka, plusz még a szokványos szukaméretnél is picit kisebb, de azért egy macseknál picit nagyobb. :D
Vagy ekkorát: [link]
vagy ekkorát: [link]
Szerintem a kisebb is elég neki. Épp itt van nálunk páromék tacsi keveréke. Kb olyan 8 kiló, méretre nagyobb mint egy tacsi. Őt az én kutyám 70*50*50es boxában szállítottuk, és abban azért csúszkál ide-oda. Nem biztos h az jó. Ellenben a nagyobban fel tud állni. Nem mellékes h hogy szeret aludni a tiéd? Az enyémek összegömbölyödve így nálunk mindkettőnek a két méret közül (aminél én is vacilláltam) a kisebb van nekik.
Fresnapf nincs a környéketeken? Ott ki tudnád próbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!