Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet attól kiütése a kutyámna...

Lehet attól kiütése a kutyámnak h el van telve a sok fűszeres kajától?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok hogy mindig levest szoktam neki adni és áztatok bele neki kenyeret nah most az elmúlt hónapban voltam vele dokinál mert vakarózott adott neki 3 injekciót mert azt mondta kaja allergiája van.! Azóta csak tápot adok neki enni nem vakarózik de nem tudom elviselni azt h csak tápot eszik. 3 napja adtam neki 5 szelet diákcsemegét, nem vakarózik akk szerintetek adhatok neki más kaját is? ugyan úgy adhatok neki levest mint eddig? és ha vakarózik akk maradjak ink a tápnál? mit gondoltok?
2011. ápr. 14. 17:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vegyél neki prémium tápot, ne TESCO-s szart meg Pedigree-t. És mi az, hogy nem bírod elviselni, hogy csak tápot eszik? Ha jót veszel neki, akkor abban minden megvan ami kell neki, nem úgy mind a menzakosztban. Emberek, fogjuk már fel, hogy a kutya az kutya, nem olyan étel való neki amilyen az embereknek!
2011. ápr. 16. 18:18
 12/12 A kérdező kommentje:

Te meg akkor azt fogd már fel hogy tök mindegy milyen tápot eszik szerencsétlen kutya szorulása van.! és h ha levest eszik akk attól legalább tud rendeset szarni.. ti nehéz felfogása bar*ok!

Jelzem nem mindenkire értem.. De a többség hogy lehet már ekkora gyökér hogy csak úgy osztják a másikat..!! a véleményetek kértem ki és nem azt h oltsatok!! Elég oltást lehet kapni a hétköznapi emberektől.. DE legalább most meg tudtam h Gyakori kérdéseken is csak gyökerek vannak.. :/

2011. ápr. 17. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!