Mért ilyenek az emberek? Egy egész almot hogy lehet kidobni anyával együtt? Gyepire beadni?
Az Ő kölyke van nálam, decemberben hoztam el... most mért kell gyepire beadni a kutyát, nem egyszerűbb ivartalanítani? A kutyus amit elhoztam fél éves és ivartalanítva van.
ma 17:53
Atyaég! Aki kidobta őket azt dobnám ki én de sokkal magasabb emeletről. Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen? Még jó, hogy ti ott voltatok!
Sintértelepre adni kutyát nem jelent sokkal mást, mintha kukába dobná. :-( A sintérelepen kínos élet után altatnak, ha nincs gazdi.
Gyalázatos emberek vannak, kellene hathatós büntetés.
És én hatalmas kutyaadót vetnék ki minden gazdára, aki nem ivartalaníttat!!!!!!!!
Évekig kellene még, mire a kutyalétszám annyi lenne, hogy mind rendes gazdihoz kerülhessen...
Kutyaadót?És hogy ellenőriznéd mondjuk itt vidéken?
Itt még a kötelező oltást sem adatják be sokan,pedig büntetnek az elmulasztásáért.
Sajnos, sosincs aki a törvények betartását ellenőrizné.
Ahogy az állatkínzásnak sincs következménye, mert tesznek rá nagy ívben, ahogy az oltásokkal sem törődnek, az egy dolog.
Viszont az adó behajtását már tudnák szigorúan venni!
roh@dék az összes aki ilyet tesz!
én is befogadnám de igyis van 4 kutyám ráadásul azt se tudom hol van,de tuti messze :(
17/L
Én nem minősíteném az embert, mert nem érdemli meg, hogy a számra vegyem.
Egyébként elég szomorú hogy néhány helyen vidéken, illetve az idősebb emberek körében úgy működik a szaporulatszabályozás, hogy vagy vízbe fojtják, vagy zsákba rakják és falhoz csapják.
Amikor kislány voltam, játék közben a játszótéren találtunk egy barátnőmmel egy kukászsáknyi halott kölyökkutyát:(((
Az ilyentől összeszorul a gyomrom:(
Ja, és még jó, ha ilyenkor az anyakutya nem megy rá. Mert begyulladhatnak az emlők és kezelés nélkül rámehet a szerencsétlen.
Sok embernek kellene megtiltatni az állattartást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!