Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

A kutyáim(Amstaffok) három napja alig akarnak enni!Csak nyaláskódnak a kajával,(igyekszem őket változatosan eteti hogy ne unják meg).Akkor szokta ilyenek lenni amikor nyáron nagyon meleg van!

Más bajuk nincs, úgyhogy tuti nem betegek!

Ugyan olyan jó kedvük van,játszanak mint eddig!

Mi lehet az oka szerintetek?

2011. ápr. 13. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
attól még, hogy más bajuk nincs, lehetnek betegek. az étvágytalanság épp elég tünet. szerintem vidd el őket állatorvoshoz.
2011. ápr. 13. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kutyám például most hogy melegebb van, alig eszik...minden nyáron ezt csinálja, nincs étvágya! De persze a te eseted lehet más, egy orvost mindenképpen kérdezz meg!
2011. ápr. 13. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont az a baj h a kutyáknak nincs szükségük a változatos kajára. Ők nem emberek, más a gyomorfelépítésük és más az emésztésük is. Nekik állandó, ugyanolyan összetételű és minőségű (egyszóval ugyanolyan) tápra/táplálékra van szükségük.

A másik kérdés h hogyan kapnak enni? Vannak etetési idők vagy állandóan előttük van? Mi lesz azzal a kajával amit nem esznek meg?

2011. ápr. 13. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért is kizártnak tartom a betegséget,mert 2 hete a egyik szukámmal voltam dokinál,és elvégzett egy teljes körű vérvizsgálatot és semmi baja,(más miatt voltunk dokinál)és ő ugyan úgy nem eszik mint a többiek.

Világ életükben változatosan lettek etetve,mert utálják a tápot magában, csak étel maradékkel eszik meg.

Minden nap ugyan abban az időben esznek,és amit nem esznek meg azt elveszem előlük és másnap ismét meg kapják.

Szerintem az időjárás miatt nem esznek.De várok még válaszokat.:)

2011. ápr. 13. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!