Miért érzem így? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
De,már fel vagyok készülve egy újkutyára,csupán nemtudod,hogy milyen lesz majd vele..
Én mindenesetre szurkolok,h jól dönts.
Hát ha nem mehet be a lakásba, akkor nem lesz olyan a viszony, elvégre nem vagy egész nap vele te se. A golden reti meg tök aranyos, bár én inkább labrador párti vagyok.
Meg nevelni kell, nem magától lesz egy kutya okos és szófogadó. :D
Szerintem valamilyen szinten természetes, hogy így érzel. Teljesen új kutyád lesz, és nem tudod, hogy milyen lesz vele, stb...
Én azt mondom, hogy csak rajtad múlik, hogy milyen lesz a viszonyod a kutyussal, hiszen te fogod nevelni, te fogod tanítgatni.
Olvass el pár könyvet a kutyák viselkedéséről, kutyanevelésről. Meg aztán el lehet majd vinni kutyasuliba is.
A másik, hogy minden fajban találsz valami 'hibát'. Olyat keress, ami a 'hiba' ellenére a legjobban tetszik neked. Vagy esetleg menj el menhelyre, és onnan válassz kutyát. Lehet, hogy egy menhelyen fogod megtalálni a számodra legkedvesebbet. Szerintem anyukádnak igaza van, ha már veled lesz a kutya, annyira meg fogod szeretni, hogy nem a hibákat fogod nézni... :)
Szia,
fura hogy eddig senki sem akadt fenn a kaukázusis dolgon, főleg hogy úgy írod folyamatosan születnek kiskutyái a szukának.
Ha nem akarsz keverékeket ( mert ugye a tied is kinti lesz), akkor a tiedet legalább ivartalanítani kell, bár a kau-kat sem ártana, hiszen 3 alom valószínű elég már.
Bocs, ha rosszul látom át a helyzetet.
Szerintem keresgélj tovább, próbálj kiállításokra eljárni stb.
Ajánlom a 101 nagykutya c. műsort, azt hiszem Animal Planeten adják, én az egyik részben találtam rá a 3 álom-fajtám közül az egyikre.
Így a leírásod alapján mondjuk nekem a leonbergi ugrik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!