Megbízható shar-pei tenyésztőt keresek? Tudsz segíteni?
Te honnan vetted a kutyádat? Mennyiért?
Kizárólag törzskönyves kölyök érdekel olyan helyről ahol elvégzik a szűréseket, esetleg kiállítási kutyák a szülők, vagyis szépek és egészségesek!!
Rengeteg kennel van, telefonon, emailben minden szépet elmondanak, de személyes tapasztalatok érdekelnek.
Én ettől a tenyésztőtől vettem a kutyámat,nagyon megbízható tanyésztők,45.000 Ft-ért vettem,törzskönyvel és szűréssel.
www.peppenero.atw.hu
Nem vettem innen kutyát, de személyesen ismerem a tenyésztőt. Az egyik leg lelkiismeretesebb a tenyésztők közül, nagyon szereti a kutyáit akik gyönyörűek. ha nekem egyszer lesz sharpim biztosan innen fogok venni!
Első- 45-e Forintért szűréssel együtt? Azt hogyan? Megnéztem a kutyáit, nagyon nem tetszenek egyébként.
Második- igen, őket én is néztem, beszéltem velük, nagyon segítőkészek. Őket mindenképpen meglátogatom. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!