Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyának eltörhet a farka?

A kutyának eltörhet a farka?

Figyelt kérdés
Mikor hazajövünk mindig csóvál meg riszálja a fenekét, és nem érdekli hogy a szekrénybe az ajtófélfába üti-e, félek hogy el fog törni neki, mert egyik ismerősöm vizslájának az ajtófélfába tört el://
2011. ápr. 12. 20:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
de szerintem azért nem olyan hülye (bocs) hogy eltörje a saját farkát. Érzi azt ő. csak hát kellemetlen, vérzik, begyullad, elgennyed...
2011. ápr. 12. 21:05
 12/25 anonim ***** válasza:
59%

Márpedig eltöri.

A válaszoló, aki az elzárást jobbnak ítélte a csonkolásnál:

végiggondoltad, hogy mit írsz?

2011. ápr. 12. 21:09
 13/25 anonim ***** válasza:
ismerősömnek is idősebb koprában lett csonkolva a kutya farka...sajnos eltörte...elég rémes volt, egyrészt altatásos műtét másrészt nehezen épült fel szegény...de megszokta és már vadászik a gazdijával rendesen (ő egy vizsla egyébként)
2011. ápr. 12. 21:09
 14/25 anonim ***** válasza:
nem arra gondoltam, hogy zárja be egy ketrecbe vagy ilyesmi... csak arra, hogyha mondjuk a nap nagy részét mondjuk kertben töltené, játékkal, mozgással olyan helyen, ahol így nem eshet baja, akkor a lakásban talán nyugodtabb lenne. levezeti az energiáit, a lakásban meg elfeküdne. Tisztában vagyok vele, hogy egy kis helyen megőrülne, nem erre gondoltam. Bár a csonkolás se a legborzasztóbb, de én inkább kerülném a műtétet. Az altatásnak mindig ott van a veszélye.
2011. ápr. 12. 21:13
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát én a fülét sem csonkoltattam, de hova zárjam el?:O nem zárhatom el... hát mindenhol van fal:D amúgy nem tudom hogy egyáltalán az orvos belemenne-e a csonkolásba mert én nem szívesen://
2011. ápr. 12. 21:14
 16/25 anonim ***** válasza:
ezt mondom. szerintem ez legyen az utolsó amit választasz. altatás, hosszú felépülés és az elfertőződés veszélye. Nincs kerted?
2011. ápr. 12. 21:16
 17/25 A kérdező kommentje:
Nincsen de a napi mozgása megvan 3 órát minimum a szabadban van és annyit játszom vele... amúgy van mellette még 1 kutyám, ő tacsi keverék.
2011. ápr. 12. 21:18
 18/25 anonim ***** válasza:
hát... akkor még megteheted, hogy a falon végig, ahol odaveri a farkát, felszerelsz vmi szőnyeget vagy plédet, hogy ne legyen olyan kemény, de igazából ez sem megoldás. Talán kicsit nagy kutya lakásba... a farka vérzik? Van rajta seb? mert akkor azt kéne ellátni, egy csinos kötész szerintem nem zavarja, aztán meg hátha kinövi... bár ez nem valószínű. Próbáld idomítással! ha veri a farkát, ültesd le, ha leül, dicséret+kaja. így hátha leszokna.
2011. ápr. 12. 21:23
 19/25 anonim ***** válasza:

Az a feneség benne, hogy a farokcsóválás nem akaratlagos. Ha dícséred: csóvál. Ha örül neked: csóvál. Azért csóvál, mert jó gazdája vagy. Az lenne jó, ha rossz gazdája lennél. Így a rossz gazda a jó.

Na erre varrjál gombot!

2011. ápr. 12. 21:30
 20/25 anonim ***** válasza:
igaz... akkor viszont nincs mit tenni, pont mint az én kutyámnál
2011. ápr. 12. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!