Ugatni fog a kutyám éjszaka ha a többi kutya is nagyon ugat odakint?
".1 kutya azért kutya hogy őrizze a területet"
... annál, aki haszonállatként tart kutyát. Aki családtagként, az kicsit másként viszonyul hozzá.
Egyébként lehet arra törekedni, hogy különösebb ok nélkül ne ugasson kutya, mert bizony zavarhatja a környezetét. És aki szereti a kutyáját, az nem akarja, hogy a környezetének terhére legyen.
Ugyanakkor aki kutyát vesz magához, annak számolnia kell azzal, hogy ugatni is szokott.
Csak nem mindegy, mennyit és miért.
Meg szoktátok nézni, hogy miért ugat éjjel? Vagy mindent a kutyára bíztok és ti csak nyugodtan aludni akartok?
Én megjártam a kutyámmal, hogy nem hittem neki. Mi társasházi lakásban lakunk vele. Éjjelente rendszerint teljesen csöndben van. mondhatom átalussza az éjszakákat.
Egyik éjjel azonban rázendített. Biztos, a szomszédok is felébredtek, mert én azt hittem, szétmegy a fejem, annyira ugatott. De félálomban csak dühös voltam és hozzávágtam a kezem ügyében levő könyvet. Elcsöndesedett.
De rosszul tettem. Mert reggel vettük észre, hogy a társasház kapuját valaki kifeszítette és ellopta a zárat, ami rézből volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!