Szerintetek Melyiket Válasszam? (bövebben lent)
Sziasztok.!Az egyik b.nőmnek születtek kiskutyái 6db.Mind lány és én elvileg fiút szerettem volna(de ez most mindegy) van három kis barna és három fekete.Nekem a fekete kiskutya jobban tetszik mint a barna de van egy olyan kis barna amin olyan mintha zokni lenne :D És nagyon aranyos holnapra elkell döntsem melyiket kérem.!Kérlek segíts!!
Előre is Köszi.!
2011.04.11.
ezt neked kell tudnod, hogy melyik szimpi igazán. szerintem ne csak a külsejüket nézd, hanem a viselkedésüket is, mert nem csak kívülről lehet egy kutya cuki, hanem belülről is. én pl azért választottam a kutyámat anno, mert olyan kis édesen birkózott a tesóival, és mindig ő nyert (:
szóval vedd a kezedbe őket, figyeld meg hogyan reagálnak rád, melyikük szeret a kezedben lenni, stb.
és arra is gondolj, hogy a kiskutyák egyszer majd megnőnek, és akkor talán már nem úgy fog kinézni, mint egy zokni.
Azt, amelyik megfog. Csak van olyan.
Vagy ha nincs, akkor én azt választanám, amelyik a legkülönlegesebben néz ki, de nem csak azt nézném, hanem azt is, hogy milyen, hogy viselkedik a társaival, stb...
Milyen kutyakrol van szo?
Amugy ahogy elottem is irtak,a szin a legutolso szempont legyen a kiskutya valasztasanal.Figyeld meg oket alaposan!
Olyat valassz,aki se nem alfa,se nem omega,tehat nem tul dominans a testvereivel szemben,de nem is folyton alulmarado,"outsider" kolyok.Az arany kozeput a celszeru,tehat kiegyensulyozott kutya.
Ha kiszurted a tulsagosan eroszakos ill. tul visszahuzodo kolykoket,a megmaradokkal erdemes par "tesztet" elvegezni.Vedd kulon oket egyenkent,vedd ki oket a helyukrol,es rakd mondjuk a kertbe vagy vidd egy masik szobaba.Nezd meg,hogy reagal a kolyok: ha nagyon felos,maga ala pisil,akkor kilove.Ha viszont a kezdeti ilyedtseg elmulta utan batran "felfedezoutra" indul,az jo jel.Kelts zajt a kozeleben (pl. kulcscsomoval),es nezd meg,hogy reagal,mennyi ido alatt nyugszik meg a kezdeti (termeszetes) ijedtseg utan.Ha hamar,akkor erdemes lehet ot valasztani.Probald magadhoz hivni,figyeld,odajon-e kivancsian.Nezd meg alaposan a testet: tomornek es "masszivnak" kell lennie.Ha a farka nagyon gorbe pl. oldalra,az rossz jel,gerincproblemakra utalhat.Nezd meg a szemeit,nem kancsal-e,lat-e rendesen.
Soha ne valassz kutyat szanalombol,vagy mert "cuki a zoknija",inkabb arra koncentralj,hogy a legjobb idegrendszeru,legkiegyensulyozottabb kolykot hozd el.
Köszi a Gyors Válaszokat.
1.Ha feltöltöm a képeket amiket csináltam akkor felteszem.
Vanyyy. nem holnap hozom elöket hanem három hetes korukban.ma hajnalban születtek(még a markomban is elveszik :D) Háát nem tudom kevér kiskutyák.
4.Köszi Oké csak még picik.
Doruss Köszi:D
5.Köszi:)
17:44-es köszi de tudod nagyon kicsi ma hajnalban születtek egy dobozban vannak az annyuk meg is harapott pedig csak őt akartam megsimogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!