Jön valaki a Szilvásvárad CACIB-ra?
Figyelt kérdés
Neveztél vagy csak nézőként látogatsz el?
Kutyával jössz? Milyen fajtával?
Én megyek, mint jh nevező, csak azt nem tudom hogy Szilváson belül hol is lesz ez a kiállítás?
2011. ápr. 11. 17:01
1/22 anonim válasza:
Általában a lovaspályán szokott lenni, vagy a mellette lévő füves területen, amit a lóversenyek idején bemelegítéshez használnak. Készülj hogy nagyon sokan lesznek és a tömegnyomor mellett rossz lesz pl. parkolót találni. :-(
2/22 anonim válasza:
Én lehet hogy jövök, de csak nézőnek :)
3/22 anonim válasza:
Megyek mint kiállító.Dogo Canario-val kölyök osztályban.Mindig jelzi egy csomó plakát hogy merre kell menni pontosan,meg lehet látni egy csomó kutyás kocsit ha őket követed tuti oda találsz.
4/22 anonim válasza:
Mentünk volna mi is, de pont berakni ünnepre (ráadásul a húsvét a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe,amely során megemlékezünk Jézus feltámadásáról), nem értem a szervezőket.
5/22 anonim válasza:
én egy kis berni pásztorral meg egy drótos foxival megyek :)
6/22 Ninna ♥ válasza:
Én is lehet, hogy egy kutyás barátnőmmel kilátogatunk nézőnek, de ez még közel sem biztos.
7/22 anonim válasza:
Én ott leszek mint néző és egy pincsivel :) Milyen kutyával neveztél?
8/22 anonim válasza:
Mindig az ünnepkor van.
Én is mennék, de kemény tanulós hétvége lesz. Nevezni szoktam, de még lehet kilátogatok idén kutya nélkül..
9/22 anonim válasza:
Kint leszek, valószínűleg csak felvezetek, de azsem tuti még -.-"
Jólesz, mint mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!