Jack russel kutyus kint vagy bent aludjon a házban?
Mindenképp bent. Alapból szerintem egy kutyát sem lehet CSAK kint tartani, minimum pár órára, de legjobb ha este még a legszőrösebb "macikutyákat" is illik beengedni. :) De ez az én egyéni véleményem csak.
Naponta legalább 2-3 óra intenzív foglalkozásra van szüksége!
Bent legyen. És szerintem minimum 2 óra séta, amiben van labdázás, másik kutya, új szagok, stb, utána meg 1 óra tanulás. Vagyis 3 óra tanulással, sétával minimum kell neki naponta.
De hamar észreveszed ha nem elég neki, mert akkor elkezd rombolni.
Én hajnalban sétálok vele 1.5 órát,hogy lefáradjon és ne romboljon míg dolgozunk,ha hazaérek az olyan 4 óra akkor 2-2.5 órát majd este megint 2-2.5 órát!Kell neki a napi 3 séta és még 1 óra intenzív tanulás (ha még kölyök akkor kevesebb).+állandó játék
Ez egy napi 24 órás kutya...jól gondold meg!Én sem hittem,mikor ezt mondták,de bebizonyosodott,hogy így van!Kevés neki a napi 2-3 óra foglalkozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!