Hogyan játszak amstaff kutyámmal?
ez hogy jön ide?
amugy ha tényleg ennyire érdekel jó helyen vagy a gyakorikérdések.hu-n irj egy kérdést és oda leírom, mert itt én kérdezek.
amugy a kérdésem lényege nagyon egyszerű.
hagyjam, hogy morogjon és erősen harapdáljon vagy ne?
mert a másik kutyámnak hagytam és normális lett csak a kettő nincs egy súlycsoportban.
Hmm..válaszaid alapján max. 14-15 vagy...és nem adtam volna a kezedbe amstaffot.
De a kérdésre válaszolva:
Nem, ne hagyd, hogy morogva harapdáljon, ezt egy kutyának sem lenne szabad hagyni.
Az én amstaffom is így játszott régen. Konkrétan nem hajolhattam le hozzá, nem nyúlhattam hozzá, simogatni se lehetett, úgy harapott.
Ez egy kiskutyánál teljesen normális, de meg kell neki tanítani, hogy mi a megengedett viselkedés.
Én azonnal abbahagytam a játékot vele, ha megharapott.
Le kell tőrni a kicsike szarvacskáját. :D
Azt is csináltam, hogy megfogtam a grabancát, és lenyomtam a földre, amíg meg nem adta magát. Tudnia kell, hogy ki a főnök.
Remélem tudtam segíteni, és sok sikert a kutyuli neveléséhez! :)
Pár jó tanács:
-ne hagyd hogy morogjon,erősen rá kapjon a kezedre, felugráljon rád
-ne hagyd hogy ő kezdeményezze a játékot vagy a sétát vagy a simogatást stb... te döntöd el hogy mikor van játék
-Te fejezd be a játékot mikor még elven és ne ő hagyjon ott téged Te döntsd el hogy mikor legyen vége a játéknak
sok sikert és ajánlom hogy keress fel egy kutyaovit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!