Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Levághatjuk a kutya szőrét?

Levághatjuk a kutya szőrét?

Figyelt kérdés
Szegénynek már 20 fokban is melege van, fekete hosszabb a szőre. Próbáltuk hajnyíróval, de nem vitte neki. Gondoltuk, h birkanyíróval nekiesünk. Nem lesz tőle vmi baja, érdemes levágni, nem lesz tőle még jobban melege?
2011. ápr. 9. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Minek levágni. Ő majd magától "átöltözik". Nyáron a kutyák szőre rövidebb. De majd fogjátok is látni hogy hullajtja a szőrét.
2011. ápr. 9. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

szia, milyen fajta a kutya?

mert sok kutyának azért van hosszú szőre, ami a melegtől védi.

Érdemesebb lenne egy kutyakozmetikust felkeresni, nem mind dolgozik drágán. Hozzáértés nélkül semmiképp se vágjátok le a szőrét mert még árthatsz is szegénykének

2011. ápr. 9. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:
pincsi, tacskó vér is van benne. szegényt egész nyáron nem lehet látni, mert mindig elbújik vmi hűvösebb helyre. azért gondoltuk, h levágjuk neki rövidebbre.
2011. ápr. 9. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ollóval vágtam le, nagy termetű, jó nagy bundájú keverékem van.

De inkább kozmetikus, nagyon csúnya lett :D Viszont megkönnyebbült, neki hátrány volt a nagy bunda, sokkal jobban érezte magát nélküle.

Nagyon óvatosan kell, mert kisebesedhet a bőre, ha túl sok szőrt vágtok le, mert érzékenyebb. Már csak ezért is ajánlanám inkább a kozmetikust.

2011. ápr. 9. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor inkább vidd el kozmetikushoz,szebben csinálja és jobban ért hozzá.Szerintem ne kezd el te magad levágni a szőrét mert lehet,hogy elrontod vagy csúnya lesz.
2011. ápr. 9. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem pont ma nyírták meg a kutyáimat.Elvileg a fajtájuk hosszú szőrű lenne.De ne tudd meg,hogy ilyenkor szemmel láthatólag boldogabbak,megkönnyebbültek!Viszont kutyakozmetikust tanácsolnék neketek..mert ő tetőtől talpig rendbeteszi
2011. ápr. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!