Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez a kennel...

Szerintetek ez a kennel normális? (többi lent)

Figyelt kérdés

E-mailt írtam nekik, hogy menyibe kerül egy ilyen kiskutya. Ezt kaptam: Köszönjük érdeklődését!

A kan kiskutya törzskönyvvel,oltva kétszer,féregtelenítve 80 000 Ft. törzskönyv nélkül 70 000 Ft! A szuka kiskutya törzskönyvvel,2-szer oltva, féregtelenítve 60 000 Ft, törzskönyv nélkül 50 000Ft!

Ők szerintetek igazat mondanak, az árak jók? Köszönöm.(:

2011. ápr. 8. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Tenyésztő NEM ad el tk. nélkül kutyát. Szaporított kutyáért meg nem adunk pénzt, főleg nem ennyit.

Egy normális tenyésztő először azt kérdezi meg mire szeretnéd a kutyát, hobby vagy kiállítási kutya kell, hogy akarod tartani nevelni, aztán a végén mond egy árat. Nem küld egy árlistát a kapható kutyákról.

Tedd meg nekem hogy alaposan áttanulmányozod ezt az oldalt:

[link]

2011. ápr. 8. 15:56
 2/6 MissWhite ***** válasza:
18%
Attól függ milyen fajta kutyát szeretnél? Amúgy én sok tenyésztőt ismerek akik törtzskönyv nélkül olcsóbban is odaadják a kutyát...attól még nem biztos hogy van vele vmi gubanc de érdemes utánanaézni
2011. ápr. 8. 16:09
 3/6 Bozsikrisz ***** válasza:

Utolsó, lehet, hogy sok tenyésztőt ismersz, akik eladnak olcsóbban, tk nélkül kutyát, de mi rendes, és lelkiismeretes tenyésztőkről beszélünk, akik viszont nem.

5.500 ft a törzskönyv, megbízható helyen ez nem opció.

2011. ápr. 8. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A törzskönyvezés a tenyésztő érdeke, tehát nem ad el anélkül kutyát! Akinél ez opció, annak egészen biztosan nem célja a fajta nemesítése, csak az, hogy minél több kutyát eladjon, tehát nem nevezném tenyésztőnek!
2011. ápr. 8. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
És miért olcsóbb a szuka kiskutya? Ez furcsa... Az az alap, hogy a törzskönyvet adja a kutyus mellé nem, hogy kérni lehet. Szerintem ne vegyél innen kutyust!
2011. ápr. 8. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég sok "baki" van a hírdetésben, a többiek már leírták...jobb lesz másik kennel után nézni.
2011. ápr. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!