Ma reggel megtámadták a kutyámat. Normális hogy lelkibeteg lett? Miért fél attól, aki megvédte?
5 éves kor után NEM HAT? Jesszus. Ahaaa...
A családban rajtam kívül mindenkinek volt felnőtt korában olyan sebe, aminél elindult a csík, és azért élnek, mert megkapták.
Kérjed!!! Ki az a balf@sz, aki ezt mondta? Légyszi privátba az orvos nevét küldd el, nagy szívességet tennél nekünk.
Ne haragudj, majd érdemibb választ is adok a problémára.
Egyébként osztom, a negatív élményt kivetíti mindarra, ami azzal összefügg (lehet élőlény, hang, szag, látvány, stb.). Hogy elkerülje legközelebb idejében az ilyen helyzeteket. Ez szükséges tanulási folyamat.
Valószínűleg, ha ilyen marad a kutya viselkedése, még a támadó kutyát is be kell majd vonni a rehabba.
Felhívtam a házi orvosként prkatizáló barátnőm, akinek elég modern a tudása, mert őt értem el. Hülyeség, úgy, ahogy van!
Az a helyzet, hogy a gyerekek ugye kapnak tetanusz védőoltást alapból kicsi korukban, és amíg az hat, addig felesleges beadni ilyen sérülésnél egy külön szurit. Ennyi. De amikor elmúlik a védőhatása az alapinjekciónak, akkor kell, hogy túlélje. És meg is menti. Tehát hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!