Mi lehet annak az oka, hogy a 8 honapos lany vizslamat mostanaban csak szornyu nehezsegek aran rabirni, hogy pisiljen/kakiljon?
Leszidtátok, ha rossz helyre csinált?
Hasznos dolog ha a kutya tud vezényszóra pisilni ill kakilni. ;o)
"Ha rossz helyre kakilt, akkor leszidtam,"
Bestresszelted... azért alakult ki a jelenlegi helyzet.
Én is azt javasolnám, amit az előttem hozzászóló írt, tegyétek oda az ürüléket, ahol szeretnétek, hogy a kutya intézze a dolgát. Ha oda intézi jutalmazás, ha nem akkor se szidd, mert az lesz az eredmény, amit most tapasztalsz.
Szerintem takarítani kell a kutya után.
Ha zavar, hogy van bélműködése, akkor tartsatok kitömött kutyát.
Egyébként ha a pisitől féltitek a kertet, van más megoldás is, mint elráncigálni dolga végzése közben.
"A Green-UM tabletta teljesen természetes termék, mely megakadályozza a gyep kiégését azáltal, hogy biztonságosan semlegesíti a kutya- és macskaürülék káros hatásait. Az aktív anyagok megkötik az ammóniát, melyek jelen vannak az ürülékben, valamint megakadályozzák, hogy a gyep károsodjon és barna színűvé váljon.
A Green-UM tabletta rendszeres napi adásával megelőzhető, hogy kedvencünk vizelete kárt tegyen a szép zöld pázsitban. Green - UM speciális összetételével megakadályozza, hogy kedvencünk vizelete nyomot hagyjon a zöld növényzeten. Minden tabletta Methionint, egy esszenciális aminosavat tartalmaz, amely nélkülözhetetlen kedvence egészségéhez."
Hagyjátok abba, hogy megadott helyre szoktassátok, mert felborulhat az emésztése, a veséjében kárt tehettek.
A kutya nem ember, nem szoktatható wc-re, a kutya jelöl, nem csak ürít.
A legvalószínűbbnek én is azt tartom, hogy egyszerűen fél a dolgát végezni a jelenlétedben, ezt pedig valahogy ki kellene oldani. Erről már le is írtak mindent, de van még egy ötletem:
Nem lehet, hogy a kutya magától, ha hordanátok rendesen sétálni, akkor kerttiszta lenne? El tudom képzelni, hogy egyszerűen nem akar a saját területére piszkolni, és akkor csak annyit kéne csinálni, hogy napi kétszer kiviszitek sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!