Nagyon nehéz szépen megnyírni egy kisebb kutyát?
Anyósom shi-tzuja. Igazából már néztem ki neki kozmetikust, de párom nem rajong az ötletért - van elég dolog amire költeni kell most, éppen házat újítunk... anyósnak pedig annyi a hozzáfűzni valója, hogy neki nincs pénze ilyesmire -.-
Arra volt esze hogy végignézze, ahogy gubancolódik a kutya szép lassan.
Szerintem 4000ft nem lenne sok a teljes kozmetikáért, de ha tudom, szívesen megnyírom én is, csak legyen vele valami, mert félek hogy kap valami bőrfertőzést. Nem kap semmi levegőt a bőre... lassan úgy néz ki mint egy bárány.
Tudnátok valami tanácsot adni? Nem szeretném megvágni szegényt :/
(Aztán ha nem sikerül, akkor marad a kozmetikus :))
Köszönöm szépen a linkeket, de nem hiszem hogy a kis vakarcs szó nélkül hagyná hogy így levágjam :)
Első válaszolónak: én is attól félek, hogy megunja. Fürdetésnél is szegénykém egy darabig tűr, de ha megunja, akkor áll a bál...
meg nem is szeretném húzni a szőrét - bár csak ollóval tudnám nyírni, mert fél a hajszárító hangjától is, akkor a géppel már meg sem próbálom... azt hiszem mégis betervezem azt a kozmetikust :/
Köszönöm a válaszokat :)
nekünk tacsi van, azzal azt csinálhatok, amit akarok, még azt is tűri az aranyom, hogy húzzam a szőrét (persze nem direkt csinálom, csak kiszedem belőle a koszt).
én szerintem géppel hamar letolhatod, nekem nem is tetszik a hosszú szőrű típusa, inkább a rövid:
ez egyszerűbb is, mint "vonalzóval" kimérni a szőr hosszát, és utána jó ideig semmi probléma nem lesz vele
gép és olló, meg fésű és gyorsaság :D
sok sikert!
Most megnéztem, sajnos teljesen a bőréig össze van állva a szőr, ezt még a pápa se imádkozza ki belőle...
Holnap kérek időpontot a kozmetikushoz, köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!