Fekete Westie?
Figyelt kérdés
Tud valaki valamit róluk?2011. ápr. 6. 18:20
1/12 anonim válasza:
nem létezik
nézd meg a standardot, csak a fehér szín megengedett
2/12 anonim válasza:
west highland WHITE terrier
Azt hiszem a neve elég egyértelmű, hogy a fehér kutya.
Nem létezik fekete westie.
Hasonlit rá a cairn terrier, ez lehet barna vagy szürke.
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
feketébe nincs!!!Szerintem te a skót terierrel kevered.
5/12 Hovarju válasza:
Igen, létezik Cairn terriernek hívják. A westit ebből a fajtából tenyészették a fehér egyedek különválasztásával.
Ha rákeresel a google-ba: Cairn terrier, sok hasznos információt találhatsz. Jó böngészést.
6/12 anonim válasza:
Olyat még nem láttam, ha fajtatiszta! Csak fehér színben van! Esetleg valami keverék formában van fekete...
8/12 anonim válasza:
Igen, úgy hívják, hogy SKÓT TERRIER!!!!
9/12 A kérdező kommentje:
Jó értem,hogy nincs feketébe,de akkor minek kell odaírni,hogy igen van??!! -.-" csak éppen Cairn terrier vagy Skót terrier
2011. ápr. 7. 14:37
10/12 anonim válasza:
Westie-ben nincs olyan, csak HÓFEHÉR!!!! Az vagy Cairn terrier vagy Skót terrier.
Skót terrier és Cairn terrier van csak feketében és fehérben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!