Kullancs ellen a Scalibor hogy véd?
Másodjára használunk ilyen nyakörvet. Első alkalommal semmi probléma nem volt vele.
Kb.2hete történ hogy volt egy kullancs a szőrén. Még aznap vettem egy nyakörvet! Ma erdőbe sétáltunk és 2 kullancs is volt rajta. A nyakörv természetesen rajta volt. A papírjára az van írva hogy előfordulhat hogy belemásznak. A nyakörvnek nem az lenne a dolga hogy távol tartsa a parazitákat? Vagy így is belemásznak? csak csípéskor elpusztul?! Most mit csináljak vegyek másikat? Még nem fejtette volna ki a hatását teljesen?!?
Akkor ezek szerint lehet rajta kullancs csak megöli ha megcsípi ha jól értem. -Eddig sose fordult elő ilyen velünk.-
Szuper! akkor most már mindig nézegetni kell a kutyát?
Mintha a reklám úgy szólna hogy: távol tartja a kullancsokat??!!
A Scalibor és a többi ilyen tipusú nyakörv úgy véd ha a kullancs megcsípi, vagy csak simán a szőre közé bújik. Én már söpörtem le róla úgy döglött kullancsot, hogy csak a szőre között volt. Bár akkor Kiltix volt rajta. A Kiltix papírja azt írja, hogy a nyakörvből szétszóródott por, a kullancsot elgázosítja.
Ám én mindig átsöpröm a kutyákat ( akkor is ha védve vannak ) mielött bemegyünk hát udvarára, mert ha netán az udvaron véletlenül lepottyan a még élő kullancs, és lepetézik akkor elszaporodik az udvarban, és az nagyon nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!