Mi a baja ennek a kutyának?
Nem tűnik valami egézségesnek ez a shar pei kutyus.A menhelyen miért nem gyógyították már gem szegényt?:'(
Az én tippjeim:
1. Általában a gyepin nem gyógyítgatják a kutyákat
2. Régebbi a kép és már kezelés alatt áll.
Egyébként sharpeinél sajnos gyakori a bőr betegség, sok esetben nem is gyógyítható, szegény kutyus viszont szőrnyű állapotban van, nagyon sajnálom, ha közelebb lenne biztos elhoznám:-(((
Az illatosút nem menhely!
Gyepmesteri telep. Ott az elütött vagy törött lábú kutyát is csak bevágják a kennelbe lesz ami lesz alapon.
Én is néztem tegnap, pont erre gondoltam, hogyha nem rakna ki a pasim kutyástól, akkor tuti kihoznám...
Az Illatos út nem menhely!!! Ezt nem tudom hányszor kell még leírni. Itt folyamatosan altatják is a kutyákat, senkit nem érdekel mi van velük.
Amikor ott jártam, egy kölyök rottweiler is volt, törött lábbal. Kérdeztem, hogy nem kéne-e csinálni vele valamit. A válasz az volt: nem, majd meggyógyul magától.
Amúgy valószínűleg bőrbetegsége van, gondolom emiatt is dobták ki a kedves gazdái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!