Golden retrievert szeretnék. Jó választás?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, reggel 7-15 óráig nem vagyok itthon. Amíg nem vagyok itthon a kertben lenne, amikor hazaérek elvinném sétálni fél órára, és este is fél-1 órára. + játszanék vele, tanítanám kb. 1 órát délután. Sajnos nem igazán tudnánk találkozni más kutyákkal, mert kertvárosban lakom, itt nem igazán sétáltatják a kutyákat. kb. heti 1x találkoznánk 2 kutyával. de így mi lesz a szocializációval?2011. ápr. 4. 21:54
1/11 anonim válasza:
Nagyon kevés az az idő, amit vele töltenél... :( Unatkozna.
2/11 anonim válasza:
ezt mi nem tudhatjuk,hogy neked mi a jó,de pl nekem mikor volt goldenem,nagyon nehéz volt falkavezér maradni,mert ő mindig dominált,és akiket ismerek retrieveresek,azoknál is ez a helyzet,kannál szukánál egyaránt.a másik a szőr,könnyen sáros lesz és azt nehéz kifésülni,tehát mindennap kell legalább 1x.a szocializáció pedig az első kb. 4 hónapban fontos,addig vidd kutyaiskolába,mert utána nagyon-nagyon nehéz,vagy kutyafuttató is jó,az legalább ingyen van.
3/11 A kérdező kommentje:
és ha nyári szünetben lenne? és fokozatosan szoktatnám a egyedülléthez, hogy szeptemberre megszokja.
2011. ápr. 4. 22:00
4/11 anonim válasza:
a golden nagyon igényli a társaságot és mit csinálna egyedül egy kertben 7 órán át?
5/11 A kérdező kommentje:
igazából a lakás elég kicsi, azért gondoltam a kertre. van egy macskám a lakásban, vele nem unatkozna?
2011. ápr. 4. 22:06
6/11 anonim válasza:
Pedig pont a kertvárosokban van általában sok kutyasétáltató, csak nem az utcán sétálnak, hanem a város szélén. Szerintem bevállalhatod, de azért próbálj keresni kutyatársaságot is! Biztos találsz!
7/11 anonim válasza:
szerintem rombolna a házban főleg ha nem jönnek ki a macskával...de talán ha egy kicsit kevesebb mozgás igényű,kisebb testű kutyát vennél az ellenne simán 7 órán át
8/11 anonim válasza:
a retriver az egyik legkönyebben tanítható és legokosabb kutya, de nagyon nagy az igénye a foglalozásra mert családi kutya! Nagyon szerethetőek és iszonyúan tudják viszonozni.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Utolsó: Merre laksz?
2011. ápr. 5. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!