Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Beagle tényleg nem tanítható...

A Beagle tényleg nem tanítható kutyafajta?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy ez a fajta nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tanítható. Tényleg így van? Tapasztalatok?
2011. ápr. 4. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:

alapvetően nagyon kevés fajta van ami nehezen tanítható,de olyan hogy nem tanítható NINCS!

kopó,tehát nem különösebben nehéz tanítani,sőt...!

kutyaiskolánkban is van beagle,és nagyon okos,kezelhető,bár néha megmakacsolja magát

2011. ápr. 4. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Az túlzás, hogy nem tanítható, inkább azt mondanám nehezen tanulnak, pontosabban makacs, önfejű kutyák és sokszor nem akarnak engedelmeskedni.

Én nem ajánlanám családi kutyának. Kis aranyosnak néznek ki, de állandóan szöknének, felássák a kertet, nehéz velük bánni.

2011. ápr. 4. 23:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket azoktól szoktam hallani, akiknél nincs tanítva a kutya és nem veszik a fáradtságot, hogy tanítsák, vagy suliba vigyék.
2011. ápr. 5. 08:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy egy kutya, buta! Olyan van, hogy önfejű és makacs! Aki nézi meddig mehet el nálad, és ha látja hogy nem vagy elég "kemény" persze hogy nem fogad szót... Ez csak és kizárólag rajtad múlik, elég idővel, tapasztalattal, szeretettel minden kutya tanítható! Egyik gyorsabban másik lassabban, de nincs lehetetlen kutya...
2011. ápr. 5. 11:31
 5/8 xnorkax ***** válasza:

Nem létezik olyan kutya, ami nem tanítható. Vannak a nehezebben és a könnyebben kezelhető fajták. Jó kezekben a beagle is egy nagyszerű kutya. Csak pár idióta (már bocs) akik divatból vettek egy ilyet, majd elpasszolták, mert rájöttek, hogy nem egy plüsskutya elkezdte terjeszteni, hogy ilyen makacs, olyan makacs, nevelhetetlen, szökik stb. Csak azt felejtették ki, hogy makacs fajták mindig is voltak, de hozzáértő gazdánál egyáltalán nem ilyenek.

Itt egy lánynak a blogja, neki két beagleje van. Meglehet nézni, milyen ügyesen agilitynek, milyen trükköket tudnak, stb. [link]

2011. ápr. 5. 14:17
 6/8 xnorkax ***** válasza:
agilityznek*
2011. ápr. 5. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy, és tény, hogy imád szaglászni, emiatt valami elvonja a figyelmét rólam, de kutyasulizunk, és nagyon jól haladunk. Alapfokon is, középfokon is a legjobbak közt voltunk. Eszméletlen gyorsan tanul, formálásnál is nagyon gyorsan rájön mindenre. Vannak vele problémák, de majd megoldjuk. Addig is nagyon büszke vagyok rá, mert sokkal jobban viselkedik, gyorsabban tanul, mint a többi "okos"nak mondott fajta a suliban.

Foglalkozni kell vele, és lefárasztani. Ennyi az egész.

2011. ápr. 7. 14:19
 8/8 anonim válasza:
En a beaglemet csak nagy nehezsegek aran tudtam megtanitani leulni,nem szabad kimenni a kapun,gyere ide.. masfel eves es emg joforman semmit nem tud...szerencsere van meg egy rottweilerem es egy dobermannom szval jol elvannak:D
2011. ápr. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!