Mit tudok csinálni vele?
Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos boxer szukám és mostanába nagyon labda függő lett és ha idegen vagy régen látott kutya odajön és a kutyámnál ott a labda morog és támad de ha nincs labda akkor nem agresszív ami még furcsa a haver kutyák akár ki is vehetik a szájából.2011. ápr. 3. 20:36
2/4 anonim válasza:
Ha kutya jön, akkor vedd el tőle a labdát, ennyi:)
Természetes, hogy félti a játékát. Amíg ő nem bánt más kutyát, addig ok, de nehogy egyszer őt támadják meg a labda miatt.
Az én kutyám állandóan faágakat cipel, és bizony volt már olyan, hogy 1-2 kutya nagyon agresszíven rárohant, és elvette tőle.
Az idióta gazdi meg csak mosolygott, amikor a 8x akkora kutyája lealázta az enyémet.
3/4 A kérdező kommentje:
az a baj a kutyámmal hogy ha elveszem a labdát akkor meg azért agreszív a másik kutyával mert akkor meg attól fél neki adom oda vagy nem tudom.Amúgy labda nélkül meg barátságos azzal a kutyával is akivel elötte balhézott már nem merem a futin elővenni a labdát.
2011. ápr. 4. 22:19
4/4 A kérdező kommentje:
amit elfelejtettem leírni hogy a más kutyák labdáit is begyűjti magaköré és akkor se enged közel egy kutyát sem
2011. ápr. 4. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!