Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó golden retriever kennel?

Jó golden retriever kennel?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy nyárra készen fogunk állni egy kiskutyára. Én legszívesebben már most szeretnék egyet, de még nincs itt az ideje, úgy szeretném, hogy mikor hazahozzuk a kicsinek a mindene meglegyen.

A fajtát illetően mi golden retrievert szeretnénk. A goldi egy népszerű fajta, és elég sok tenyésztőnek találtam meg az oldalát. Abban kérnék tőletek segítséget, hogy ha tudtok jó golden kennelt, akkor írjátok meg légyszí, és remélhetőleg egybe fog esni a ti javasolt kenneletek azokkal amiket én kinéztem. Tudom, hogy nem a ti dolgotok nekem kennelt keresgélni, én is kerestem, és taáltam is jókat, de megerősítene, ha ti javasolnáatok őket.(szoktam olvasni a kérdéseket, válaszokat és sok hozzáértő gazdi irogat itt.:))

Előre is nagyon szépen köszönöm!

Árban úgy gondolom, hogy 80-tól 150ezerig tudok nézelődni, 150 ezer felett, az már nagyon húzós...:/

Köszi!:)

2011. ápr. 3. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Shining Gold
2011. ápr. 5. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Idén tavasszal a Golden von Schwarcz Kennelben is lesznek szuper kiskutyák, ha tehetném magam is vennék a saját kanom mellé egy másik kisfickót. Imádom a papát, Flopyt, fantasztikus kutya, angliában is bizonyított.

[link]

A kevésbé ismert Reason of Our Life Kennelben is gyönyörű picik lesznek, fantasztikus papával, nagyon lelkiismeretes tenyésztőtől. A szuka az én kanom tesója, ezért közelről ismerem őket, valóban megbízhatóak és lelkesek. A kan pedig a világ klubkiállítás BIS kutyája volt, mégsem lesznek nagyon drágák a picik.

[link]

2011. ápr. 5. 18:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja, ez előző vagyok, Strawberry Goldenst kihagytam. Első alom náluk, de a világ egyik legjobb kanjától és egy régi magyar kennelből származó szukától. Nagyon ígéretes, egészséges babák, és szuperek a gazdáik is!

Ha neveléssel vagy bármivel kapcsolatban kérdésed van, nyugodtan írj nekem. petrapal@freemail.hu

Kutyusomat is memgutatom:) : www.diamondforever.mlap.hu

Neki is lesznek babái nyár elején:)

2011. ápr. 5. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja, és Shining goldban nyáron lesz a következő alom.

www.shining-gold.hu

2011. ápr. 5. 18:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Örülök mert nekem is nagyon szimpatikus a shining gold, ha pedig nyáron lesznek náluk kiskutyák az szuper!:)

Jó lenne ha nyáron már én is csinálhatnénk "golden gazdi" nicket magamnak!:D

Petra köszi neked is a kenneljavaslatokat, ezekről eddig nem tudtam, gyorsan megnéztem most őket, de majd alaposabban is végigböngészem az oldalakat. Jónak tűnnek ezek is. A kutyusod pedig gyönyörű!

2011. ápr. 5. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!