Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Moszkvai őrkutya! Tartásának ára?

Moszkvai őrkutya! Tartásának ára?

Figyelt kérdés

Moszkvait szeretnénk, de nem tudjuk felmérni pontosan mennyibe kerülne megfelelően táplálni és ellátni, oltások az elején stb...

Tudjuk, hogy kölyök korában többet eszik, akkor mennyiből jön ki a tartása és mondjuk mikor már nem fejlődik?

2011. ápr. 2. 22:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hétfőn megyünk a kutyusért! :)

2011. ápr. 8. 22:17
 12/15 padi válasza:
Amelyik fa.zkalap irogat annak fogalma sincs arrol mi keresni valoja van az oldalon mert itt kérdéseket tesznek fel nem pedig bunko fas.kalap válaszokra van az embernek szüksége amit ez a büdös paras.t irogat
2011. nov. 11. 21:31
 13/15 Zoli1955 ***** válasza:
Két nagy méretű (1250g/konzerv) kutyakonzervet simán megeszik naponta.
2013. szept. 19. 22:08
 14/15 Zoli1955 ***** válasza:

Nekem egy hároméves moszkvai őrkutyám van. Napi egy nagy kutyakonzervet, s az összes maradékot megeszi utánunk. Nem válogatós, megeszi a száraz kenyeret is, csak a száraz tápot nem kedveli.

Csirkefarhátból napi 2-3 kilogramot eszik, nagyon szereti.

2014. márc. 26. 11:48
 15/15 Zoli1955 ***** válasza:
Én a legolcsóbb kutyakonzervet veszem neki, a 1,25 kg-os konzerv úgy 240 forintba kerül. Ha mást nem adsz neki, ebből megeszik naponta egyet-kettőt. Nem eszi a szilárd tápot, mág a drágát sem. Viszont a konyhai maradékot, a macskatápot, sőt a száraz kenyeret is szereti. A tejet egyenesen imádja, de sokat nem szabad adni neki. Természetesen szoktam húst is adni neki, a csirkemellcsontot nyersen is megeszi, a farhátat meg kell sütni neki. Szoktam még marha lépet főzni neki, azt is nagyon szereti. De persze még számos költségre számíthatsz, még szájkosarat sem egyszerű venni neki (egy lószerszámgyártónál találtam). Az állatorvosnál is szokott gond lenni, legalább két markos ember kell, hogy feltegyék az asztalra (75 kg a súlya).
2014. nov. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!