Lehet azért probléma mert nem eszi meg a kölyökkutyatápot?
Figyelt kérdés
A kiskutyám (3hó) a nagyuktámmal (11év) eszik együtt mert nemhajlandó megenni a kiskutyatápot, inkább a nagyét eszi. Nem arra vagyok kíváncsi hogy miért nem eszi meg, hanem arra, hogy a nagykutyatáptól lesz-e valami fogászati problémája?2011. ápr. 2. 16:22
1/7 anonim válasza:
Fogászati problémája nem lesz..de a kölyök táp se hiába kölyök táp...ha nem eszi meg, vegyél más fajtát! Lehet valami vacak, azért nem eszi meg...nekem imádta a kölyök tápot! Próbáld ki másik táppal, a másik kutyádtól meg etesd külön hogy ne azzal legyen elfoglalva, ne azt egye
2/7 anonim válasza:
Szia, elöször is nézd meg hogy mit tartalmaz a kölyök-és felnöt táp, és keres olyan tápot ami hasonló( pl.: kölyök táp csirkés a felnöté meg marhás akor keres marhás könyök tápot). Am sztem nem lehet nagy baja de probáld orvosalni a halyzetett. MErt a kölyök kutyáknak másra( vitaminokra) van szükségük mint a falnöt kutyának!:D
3/7 Ninna ♥ válasza:
Fogászati problémája elvileg nem lesz a kiskutyusnak, de nem értem, miért hagyod, hogy a felnőtt tápot egye. Először is, a két kutyának külön kéne ennie, rangsor szerint, először az idősebb, és utána a kicsi a neki való tápot. Jó minőségű kölyöktápot vegyél, mert abba van meg minden vitamin, ásványi anyag, ami a kiskutyának kell. Ezek a fontos dolgok (nyomelemek, stb) nincsenek benne a felnőtt tápban, így azokban hiányt fog szenvedni, és nem tud rendesen kifejlődni. Az én kutyusom különösen imádja a kölyök tápot, soha nem is akarta a felnőttet megenni, mindig a sajátja kellett :)
4/7 anonim válasza:
először is, etesd külön a kutyákat (először a nagyot!). csak egyszer kell összeveszniük a kaján, és kész is a baj.
fogászati baja nem lesz, de ahogy írták a többiek is, összetevőjét tekintve másabb a junior, mint az adult kutyaeledel, szóval jobb volna, ha mindenki a saját magának valót enné.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a gond vagy 20 féle kölyöktápot próbáltam a tesco-stól a prémiumig is ... De neki a felnőtt kell... Az a helyzet hogy nemtudom azt megcsinálni, hogy a kicsi ne verje e balhét, mert már nekimegy a nagynak ha úgylátja a dolgot ahogy ő elképzeli... Gondoltam arra hogy mindkettő ugyanolyat kap :D Kölyköt a nagyis :D
2011. ápr. 2. 21:47
6/7 anonim válasza:
nálatok a kutya hozza a döntéseket?
nálunk én szoktam :)
azt eszi, amit enni adok neki, és kész. ha nem kell, hát nem eszik, előbb-utóbb úgyis éhes lesz, én ráérek. és etesd őket szépen külön, először a rangban felül álló kutyát, aztán a másikat. bár gondolom a kölyök még többször kap enni, mint a nagy. tehát valamilyen módon amúgy is külön veszed őket, az ő etetése idejére, nem?
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából elég keményen vannak fegyelmezve.. csak kaja terén nem tudok velük egyenesre jutni xd :D
2011. ápr. 2. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!