A fűkarmokat mennyiért operálja le az állatorvos?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 14:56
2/5 anonim válasza:
Ha a farkaskaromra gondolsz, akkor annak is (mint minden másnak az állatorvosnál) minden rendelőben külön meghatározott ára van, nagy eltérések vannak pl. Pest és vidék között, de egy városon belül is lehet, hogy az egyik doki mindent kétszeres áron csinál, és még csak nem is biztos, hogy ő a jobb. Szóval emeld fel a telefont, és kérdezd meg az állatorvosokat, akik szóba jöhetnek.
3/5 A kérdező kommentje:
[link] ebben a könyvben vagy fű vagy fattyúkaromnak van írva a farkaskarom itt láttam
2011. ápr. 2. 19:50
4/5 anonim válasza:
Igen, de ettől függetlenül mindenki farkaskaromnak mondja, legalábbis az ország felénk eső részén :) Az a könyv meg szerintem elég régi is lehet, ha ilyen kifejezéseket használnak benne...
5/5 anonim válasza:
Miért zavarnak téged? Nem értem, mi értelme eltávolíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!