Ezmiez? Nem tudjuk ebből mi lesz! Szerintetek? Youtube video linkelve!
Figyelt kérdés
Tegnap előtt kaptuk ezt akkor még Westienek mondott ebet, de mikor megláttuk az alakját és a zsömleszínű bundáját egyből éreztem, hogy ez nem az. Utána mondták hogy lehet a Foxi fedezte az szukát és lehet ennek a kettőnek a keveréke. Nos a neten találtam e kettő keverékéről fotókat és itt sem stimmelnek a fajtajegyek. Szeretném ha segítenétek, mert én például egy labradorkölyköt vagy egy golden retvirer kölyköt nézek ki belőle. A YouTube-ra feltöltöttem egy videót az amúgy helyes kis kakagépről. :)
A videó: http://www.youtube.com/watch?v=RJSgUTmpjOE
2011. ápr. 2. 10:32
1/8 anonim válasza:
Úristen milyen édes :D :D és hogy morgott és ugatott XD de hogy a kérdésre is válaszoljak: Westie biztos nem és foxi sem lehet mert nem úgy tűnik hogy nem "drótosabb" a szőre ami ugye a foxikra jellemző. Szerintem igazatok volt hogy valamilyen labrador keverék. De nagyon nagyon aranyos :D :D
2/8 anonim válasza:
Igen, ez valami labi keverék. jajj nagyon kis drága*-* attól hogy nem fajtatiszta még szeressétek ugyanúgy mert megérdemli :)
3/8 A kérdező kommentje:
Óóóó félre ne értsetek! Egyáltalán nem arról van szó, hogy nem szeretnénk ugyanúgy a keveréket vagy a fajtisztát, csupán leendő jellemre és méretére vagyunk kíváncsiak. És ha fajtiszta akkor mit néznek ki belőle az emberek.
2011. ápr. 2. 11:32
4/8 anonim válasza:
Nagyon édes kis kutyu,de köze nincs a Westie-hez...Labrador keverék lehet inkább.Nagyon pofás,szeressétek:)
5/8 xnorkax válasza:
Nagyon édes, szerintem is labrador vagy vizsla keverék.
6/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor szerintetek nem lesz kicsi...
2011. ápr. 3. 12:13
7/8 anonim válasza:
Közepes termetű lesz valószínűleg.De nézzétek meg a mancsát,ha nagyok,macisak a tappancsai,nagyobb testű lesz.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!