Mitől lehet pöttyös a Yorkim füle és a hasa?
Most vettem észre hogy a yorkim hasa piros pöttyös,és a fülén is vannak!Ma sokszor voltunk kinn,és amióta bejöttünk folyton a fal mellé fekszik meg az erkélyajtóba,lehet melege van 26 fok van az egész lakásba,a szőre pedig hosszú!
Segítsetek,ha tudtok!köszi
Nézd meg hogyha kiviszed a hidegre akkor vannak-e rajta pöttyök(a kint létnél ne egyböl nézd meg hanem egy 10-15 perc elteltével) Ha nem látsz rajta pöttyöket vagy halványodik akkor a melegel van a gond,mondjuk 26 fok szerintem még egy embernek is sok nemhogy a kutyának. Amugy a másik lehet a táp tól vagy csirkétől,a csirkére a yorkik elég sokszor alergiásak de nem hinném hogy az lenne a baja,de ha igen akkor váltsatok tápot vagy ne adj neki csirkét. De szerintem a szoba hömérséklettel van a gondja a kutyusnak. Ha tehetitek akkor szerintem csavarjátok lejebb egy kicsit és nézétek meg a kutyust:D
Jó hosszú lett:D Remélem segitettem.
A 26 fok még egy embernek is sok, nem csak a kutyáknak! Pláne, ha igénytelenül hosszú a szőre!
Minden bizonnyal a meleg lehet a baj, szerintem - a ti érdeketekben is - vegyétek lejjebb a fűtést kb 21-21 fokra, és vidd el a kutyust kozmetikushoz is.
Ha akkor sem műlik el, akkor irány az állatorvos, meg a csirke sztornó, mert akkor arra allergiás.
Szia! Első vagyok.
Ha nem viszket neki, akkor próbálkozz neogranormon kenőccsel. lehet, hogy csak érzékeny a bőre. A fűtés tényleg magas, de attól hámlana a bőre, mert szárítaná. Ha folyamatosan fennáll a probléma, akkor dokihoz kell elvinni. Ha csirkés tápot/húst kap, akkor az allegia is lehet! Érdemes azt mellőzni az étrendből és a tápot is le kell cserélni.
köszönöm a válaszokat,ma reggelre semmi baja nem volt,tuti a melegtől volt,de nem igénytelenül hosszú a szőre ,hanem direkt hosszú szőrű,csak nem visszük kíálításra .....
a fűtést lejjebb vettem 23 fokra,mivel a párom is és én is fázósak vagyunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!