Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kutyával?

Mi lehet a kutyával?

Figyelt kérdés

Ma délután kezdte. Remeg a feje néha, és furán jár.

Megtapogattam a fülét, nem fáj neki. Kezdetleges módszerekkel megnéztem, jó a szeme, tud két lábon állni.

Akkor miért csinálhatja ezt? Nem úgy néz ki, mintha beteg lenne.

2011. ápr. 1. 19:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyrészt nem az én kutyám, hanem anyósomé.

De amikor baja van anyósom közli hogy jajj minek kellett neki, és ennyi. Vagy én csinálok valamit, vagy ott nyúvad ki szegény állat.

Kutyámat mérgezték meg, az nem így nézett ki.

Epilepsziás kutyát már láttam, az sem így nézett ki, tehát józan paraszti ésszel kizártam mindkettőt.

Mikor beteg volt, rossz kedve volt, most nem. Főleg, hogy remegést ő mintha észre sem venné, ha epilepsziás lenne, görcsbe rándulna.

Tehát maradt a vitaminhiány, kizárásos alapon, de holnap a patikus többet tud mondani, ő szakember, több helyzetben is segített már.

Azért köszönöm a válaszokat, bár nyugodtabb nem lettem.

2011. ápr. 1. 20:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Ez nálam is szóba jött, bántani biztos nem bántották, de hebrencs. Azt kinézem belőle, hogy beverte valahová a fejét.

És természetesen ha még bármi tünet előjön, viszem is orvoshoz (bár azt még nem tudom, anyósom milyen cuccát adom el érte, mert a múltkor a sajátomat áldoztam)

2011. ápr. 1. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Szegény kutya..., Legalább Te figyelsz rá.
2011. ápr. 1. 20:18
 14/14 A kérdező kommentje:
próbálok :) már a házőrzők miatt is veszekedtem velük párszor...
2011. ápr. 1. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!