Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ennyitől lehet beteg? Lsd. Lenn

Ennyitől lehet beteg? Lsd. Lenn

Figyelt kérdés

volt egy kicsi kutyusunk. Egyik napról a másikra lebetegedett. Hányt. Kétszer vittük orvoshoz, az orvos igazából nem tudta megmondani mi a baja. Egy hétig húzta szegényem aztán egyik reggelre elment.

A kérdésem (amit lehet hogy felfújok, ne kövezzetek meg érte): a férjem itatta szegényt fecskendővel mert nem akart még inni sem. Tehát hozzáért kesztyű nélkül a kutyához. Na már most, a kisfiam aki két éves megtalálta azt a fecskendőt és megfogdozta. Mire észrevettem már a cumiját is megfogta a kezével. Ez már hogy a kutyát ittatta vele a párom másfél hete volt. A kérdésem csak annyi, hogy a babám kaphat e így e még betegséget? most elég ideges vagyok:( a férjem szerint csak feleslegesen csinálok ügyet belőle! véleményetek?

2011. ápr. 1. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ami a kölyök kutyát elviszi ( parvo, szoprnyica, korona ) ezek a vírusok emberre nem hat.

De szerintem nem vírus vihette el mert akkor láznak kellett volna lennie.

Ám azt már más is írta, hogy a férgesség sokkal inkább fertőz. Három havonta érdemes féregteleníteni az állatokat, főleg ahol gyerkőc van.

2011. ápr. 1. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a felállás így sem változik.
2011. ápr. 1. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
magyarországon a két legelterjedtebb zoonózis (állatról emberre terjedő betegség) a veszettség és a férgesség. Egyik sem vihette el a kutyádat, tehát ha nem valami baromi ritka egzotikus betegségbe halt bele, akkor kizárt dolog, hogy bármit elkapjon tőle a gyerek.
2011. ápr. 2. 07:55
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. ápr. 2. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!