Miért nem jó a kutyának a csoki? Esetleg ha kap egy kis sört néha?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 16:01
1/10 anonim válasza:
Én kutyám felnyalta a kiöntött sört semmi baja nem lett tőle, csoki meg nem tesz nekik jót.
2/10 anonim válasza:
Mi a fenének a kutyának sör meg csoki? Csak ártasz vele ...
3/10 anonim válasza:
A kutya alapjába véve ragadozó! Nincs szüksége csokira, tönkreteszi a fogát, ha sűrűn kap pedig elhízik..nagyon ritkán lehet neki adni, egy keveset...inkább adjál neki húst, csontot..ugyan úgy szereti és egészségesebb is, sörre meg nem hinném hogy szüksége lenne egy kutyának!
4/10 anonim válasza:
Ezekre semmi szüksége nincs egy kutyának! Bár az enyém oylan 1 hónapos korába megkóstolta a sört és semmi baja nem lett tőle, de semmi értelme nincs rászoktatni. Az embereknek se egészséges a csoki és a sör.. hát még egy kutyának!
5/10 anonim válasza:
hát nem tudom mi értelme van ilyeneket adni neki. mindenesetre ha értelmetlen is, a sörtől nem lesz baja, a csokitól viszont igen! nem tudja lebontani a szervezete, felhalmozódik és beteg lesz tőle.
6/10 Majercsik Júlia válasza:
itt egy honlap cím olvasd el és megkapod a választ hogy miért nem szabad a kutyának csokit adni:
a sör meg felesleges neki
7/10 anonim válasza:
Mindent azzal etess ami neki való! Te se a kutya meg a haltápot eszed, kutyának se a csoki meg sör való...
8/10 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a kutya számára mérgező a csoki!
9/10 anonim válasza:
A csokiban lévő kakaó mérgező a kutyák számára és ha nagyon nagy mennyiséget esznek belőle, akár bele is halhatnak. Valamint betegségeket idéz elő.
10/10 anonim válasza:
a kakaóban lévő theobromin mérgező a kutyáknak-leállhat a szív, összeomolhat a vérkeringés
az alkoholt pedig nem képes lebontani a szervezetük így az is súlyos, irreverzibilis agykárosodást okozhat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!