Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek megbízható hírdeté...

Szerintetek megbízható hírdetés, ti vennétek innen kutyát?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem, akkor meg ajánljatok boxer kenneleket, eladó kölyköket stb.

2011. ápr. 1. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kölyköt akarsz? Fogadhatnál örökbe kutyust, a Noé Állatotthonnál működik Boxer Fajtamentő csoport, ott is körülnézhetsz : [link]
2011. ápr. 1. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezt kapd el, ez sokkal jobb!!!

Bogi Szj

SÜRGŐSEN GAZDÁT KERESEK EGY 9 HÓNAPOS FAJTATISZTA BOXER KUTYÁNAK!NAGYON S.O.S. EL KELL HOZNI A JELENLEGI GAZDITÓL.

Facebookon találtam.

2011. ápr. 1. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:
OK. megy a zöld mancs a fajtamentőknek, Ők jó fejek, lehet, hogy az én facebookosom is őket takarja?
2011. ápr. 1. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha jót akarsz magadnak, akkor az ilyen hirdetéseket nagy ívben elkerülöd.. Nincs szűrésük, tehát akármilyen öröklött betegségük lehet, ránézésre meg lehetetlen megmondani hogy egészségesek-e hiszen senkinek sincs röntgenszeme. Ha nem akarsz később százezreket költeni rá, akkor gyűjtsél inkább és vegyél egy tisztességes tenyésztőtől. Nyugi nem azért írom,hogy neked rossz legyen, de én a saját példámat tudom erre felhozni : Anno 6 évvel ezelőtt én is ilyen helyről vettem boxert, hasonló árért, szintén nuku tk (a szülőknek állítólag volt) és szintén nuku szűréssel, én akkor még azthittem felesleges a törzskönyv és a szűrések... Mondanom se kell már 6 hónaposan vihettem a klinikára mégpedig

- rendellenes csigolya (nyomta az idegeket, innentől kezdve menni nemtudott a kutya, szó szerint eldőlt az udvaron), szerencsére jó kezekben volt, így szakszerű ellátásnak és a szteroidnak köszönhetően még él a kutyám!

-De sajnos nem ért véget! Egyik nap azt vettem észre hogy sántit a jobb hátsó lábára, irány a doki és kimutatták hogy diszpláziás (csípőizületi) ennek a kezelése sem volt olcsó illetve a gyulladáscsökkentő gyógyszereknek. Szerencsére már jobban van.

- De most volt egy szemhéjműtétje (befeléforduló) ezt szabadszemmel nem is lehet látni szinte.

Ugye te sem akarod ezt átélni!!!

2011. ápr. 1. 18:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, inkább nem veszek innen kiskutyát. A fajtamentőknél már ki is néztem egy kis kölyköt (L)
2011. ápr. 1. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Akartam írni még a fajtamentőket is, hiszen ott már mindent tudnak a kutyusról, nagyon szép tőled hogy magadhoz fogadsz egy roszsorsú boxost. Gratulálok! Jó kutyázást! :)
2011. ápr. 1. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!